2777
2789
عنوان

پشت کنکوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 96 پست
اره ، ببند برا خرداد هنوز خیلی وقت داری سفت بگیری میرسی اولین قدمتم باید کنار گذاشتن گوشی باشه امسال ...

اره درجریان شرایطا هستم فقط چون امسال  نصف سال مدرسه ایم منو ازهمه چی عقب انداخت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخر نفهمیدم چیکار کنم

توکه تا الان خوب نخوندی مطمئن باش چن ماه بعدم همینی که هستی .میخوایی برای امتحانات نویت دومت غوغا کنی بشین از این زمان استفاده کن چن تا امتحانای مونده رو هم خوب بخون انبار نشه بعدا

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
خب اره ولی منظور اینه وسواس نباشه اگه دی کم شد یا چمیدونم امتحانای دیگه مهم نباشه فوکوس باشه رو امتح ...

🥶💔

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .
اسمتم نمیدونم  والابنده فکر اینم چطوری دیپلمو بگیرم بدون دیپلم ک کنکورم قبولشی دانشگاه ر ...

بابا مغز متفکر دارم میگم امتحانای دی ماه که داخلی ان و اصلا مهم نیستن رو قبول شو درحد قبولی فقط خب بعدش بشین خودتو پاره کن برا امتحانات خرداد ماه  امتخانای خرداد ماه نهایی ان و توی کنکور تاثیر دارن از الان بشینی برا معدل بخونی معدلت پایینتر ۱۸ نمیشه مطمعن باش ولی باید درست بخونی کتاب درسی رو خوب بخونی چندین دور نمونه سوال امتحان نهایی حل کنی فیلم اموزشی ببینی مثلا آلا فیلم اموزشی ویژه امتحان نهایی با جزوه داره برای هر درس واسه رشته انسانی هم داره قیمتشونم خوبن زیاد نیست همونا رو ببینی جزوه هاشو بخونی کتاب درسی هم بخونی نمونه سوال نهایی ام تو خود حزوه های الا هست نمره نهاییت بیست میشه و همین امسال سر کنکور ۵۰ درصد کنکور رو داری بشین امسال برا معدل بخون سال بعد با معدل قوی فقط برا کنکور بخون

دیگه نیازم نیست سال بعد دوباره درگیر امتحان بشی

میگن ک تاثیر زیادی نداره نوبت اول

میگم انبار‌ نکن از این وقت مونده استفاده کن که بتونی نویت دومتو خوب بدی

از ۷جلسه ۴جلسشو رفتم

اول اینک نمیدونم مشاورت چطوریه ولی مشاوریو انتخاب کن اول از همه مشتاقت کنه نه اینک بپیچونیش ، دوم اینک خروجیه خوبی داشته باشه و دانش اموز خوب داده باشه ،، جدای ازینا خودتم باید همت کنی صرفا اینک به زبون بیاری من میخام من میخونم من باید بتونم و اینا معجزه نمیشه تا الان خوب نخوندی قطعا باید خیلی سفت بگیری روزی ۱۰ تا ۱۳ ساعت بسته به کیفیت و شرایط شخصیت مطالعه داشته باشی نقطه ضعفاتو مشخص کنی همزمان پایرم ببندی و ضعفای اونم برطرف کنی و خیلی چیزای دیگه درکل باید محکم بری جلو تا کم کاریای این دو سه سالو تو این چن ماه ببندی ، ایشالله که میتونی ،، تلاش کنی بی نتیجه نمیمونه