نه دیگه ببین من خودمم اینطوری بودم ولی از وقتی که مشاور گرفتم مثل آدم دارم درس میخونم البته هزینه ی زیادی هم نداره فقط ماهی ۳۸۰ میدم هر هفته جلسه ی انگیزشی میزاره رشته ی خودمم ریاضیه
نمره ی خام تو برگه ی خرداد خرداد مهمه ، حتی معدل کلم ارزشی نداره
باید پاسم بشه اخه😐
آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ... 💌 یادداشت های روزانه ام .
😂😂 اسی شدم بخدا از دسشون جدا مهم نیسن امتحانات دی؟😐 ینی فقط شبه نهایی و نهایی رو بخونم &n ...
خیلی خری ینی واقعا نمیدونستی امتحانات نهایی فقط مهمن توی کنکور؟😐 خوبشین قبول شو فقط بعدشم اگه وضعت خرابه بشین از الان خودتو شر بده برا امتحانای خرداد ماه نمونه سوال نهایی کار کن کتابا رو خط به خط حفظ کن من امتحان نهایی زیستم خودمو کشتم تا ۱۹ شدم توی ۵ روز یه کتاب سفید رو خوندمش ینی ببین روزی که از سالن امتحانات زدم بیرون فکم درد میکرد انقد خونده بودم
خب اره ولی منظور اینه وسواس نباشه اگه دی کم شد یا چمیدونم امتحانای دیگه مهم نباشه فوکوس باشه رو امتحانات خرداد اونم فقط نمره تو برگه بدون مستمر و میان ترم و اینا ، سعی کنین امسال قبول شین چون سال بعد داغون تره خیلییی داغون تر😩
بچه ها یه کانال دارم برای دانش آموزای دهم تجربی .....توی روبیکاست....خیلی کانال خوبیه هم چالش تست داریم هم انگیزشی هم مطالب درسی..... ....ممنون میشم عضو بشید خودم دانشجوی پزشکی هستم و درحال آموزش برای مشاور کنکور شدنم....اینم لینکش zistdahom100
اینی که بالا فرستادم کانال خودمه .....من انگیزشی زیاد میزارم ...و البته حل تست ممنون میشم عضو بشید....در ضمن اینکه الان انگیزتون رو از دست دادید طبیعیه ...اما به آینده فک کنید...به این فک کن که آیا هنوزم میخوای تو همین وضع بمونی....خودتو مجبور کن وضیعت تغییر بدی