2789
عنوان

زایمان در قم

207 بازدید | 10 پست

مامانای قمی

برا زایمان

کجا برم گیج شدم والا

تاحالا چند نفر گفتن فرقانی خوبه

خودمم دوس دارم برم گلپایگانی

ماما همراهمم میگه فرقانی خوبه

نمیدونم چه کنم 😔😢

خدایا شکرت ❤️

خصوصی گلپایگانی ،،دولتی برو فرقانی یا شهدا ،شهدا کلن زایشگاه هست و امکانات زیاد داره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب اگه میخای بری دولتی، امام رضا شنیدم خوبه. فرقانی هم خوبه اما شلوغه معمولا، مگه اینک شانست بگه خلوت باشه

اگ میخای بری خصوصی ، من خودم ولیعصر زایمان کردم دو ماه پیش، خیلی راضی بودم. گلپایگانی هم خوبه میگن

همون فرقانی هم ماما همراه داره بگیر هزینه هاش مناسب‌تر میشه 

ماما همراه جدا گرفتم، فقط رسیدگی ایناش و دکتراش برام مهمن خیلی گیج شدم دو راهیی سختیه

خدایا شکرت ❤️
خب اگه میخای بری دولتی، امام رضا شنیدم خوبه. فرقانی هم خوبه اما شلوغه معمولا، مگه اینک شانست بگه خلو ...

سلام 

با بیمه سلامت هم امام رضا سزارین انجام میدن؟

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین