2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درصدش پایینه

میزان موفقیت آی وی اف به شرایط خودت و همسرت بستگی داره ، اولین و مهمترین فاکتور سن خانم ، میزان ذخیره تخمدانت ، و میزان پاسخدهیت به داروها... وگرنه تو مردا با چندتا اسپرم تو بیضه پیدا کنن کارشون راه میفته ، و اول و آخر تحمل خودت و میزان همراهی همسرت  ، چون مسیر سختیه و نیاز داری از نظر روحی و مالی همراهیت کنه و بهوونه تراشی نکنه ، بیشتر سختیاشم برای خانم ، تقریبا با مردا کاری ندارن ، ... معطلی هم زیاد داره ، کلی آزمایش میدی ، بستگی داره چقدر از تا دل بخوای اینکارو انجام بدی ، از طرفی هم از خودت بپرس جنسیت بچم چقدر تو زندگیم تاثیر داره ، 

یه خانومی رو تو مرکز دیدم میگفت اشتباه کردم اومدم دنبال تعیین جنسیت چون مسیر زمانبر و پر خرجیه و میگفت حدود ۸۰ت هزینه کرده ، یکی هم راضی بود چون میگفت اگه نمیومدم شوهرم طلاقم میداد .... بستگی به شرایط خودتونم داره

دکتر خوب سراغ داری برای اینکار

نه متاسفانه ، تو مراکز ناباروری مثل رویان و ابن سینا انجام میدن اما از بچه دوم ، برای بچه اول ندیدم جایی تعیین جنسیت کنه ، شاید مراک  خصوصی مثل مام انجام بدن  ولط هزینه هاشون خیلی زیاده حتی تا ۳برابر بیشتر

نه متاسفانه ، تو مراکز ناباروری مثل رویان و ابن سینا انجام میدن اما از بچه دوم ، برای بچه اول ندیدم ...

برا بچه سومم میخوام عزیزم 

از لحاظ روحی داغونم 

دیگه راهی ندارم😭😭