2777
2789
هعی

دلیل هعی‌گفتن پسرا چیه ؟ مخصوصا جلوی عشق سابق مثلا بگی هعییی خدایا شکرت دلیلش چیه ؟

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه شیرینی محلی شهرتون رو درس کن، که خیلی محبوبه.وگرنه بچه ها قراره خرید کنن دیگ بنظرم سالاد نمیگیرن، ...

اخه بازارچمون اصلی نیست یعنی فقط خوراکیه اونم کلاس ما فقط  بعد یا این وضع هم بنظرت سالاد انار درست کنم بده ساندویچ و سمبوسه و فلافل و.... دوستان میخوان درست کنن تکراریه شیرینی محلی هم نان برنجی و کاکه

یاد خاطرات بوده شاید 

اگ خاطرات خیلی زیادی نداشته باشن چی ؟ با یه لبخند اینو بگه ؟ چون میخوام از دید ی آقا بدونم میپرسما

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

حتما حسرت تودل  

حتما یا شاید‌کدومش ؟ میشه بگی خیلی درگیر فکرم میگن شاید خدارو شکر میکرده دختره رفته اره ؟

اخه بازارچمون اصلی نیست یعنی فقط خوراکیه اونم کلاس ما فقط  بعد یا این وضع هم بنظرت سالاد انار د ...

کرمانشاه هستید؟

برساق درست کنید

خیلی خوشمزه است

توی گوگل سرچ کنید میاره، برساق لرستان رو درس کنید

کرمانشاه هم داره البته، 

مدرسه ما خواستن دزس کردم هیچی ازشون نموند با اش رشته بردم، همشون و بردن