2777
2789
عنوان

مقصر منم ؟

146 بازدید | 10 پست

قوم شوهر با من هیچ رابطه ای ندارن 

جایی توی جمع میبینن خودشون و میگیرن 

صد سال خونه من نمیان منم همینطور 

حالا شوهرم میگه تو هیچ جا نمیری و واسه خودت چند نفر پیدا نمیکنی فردا روزی به دردت بخوره 

بابا دور و زمونه همینه🤦🏻‍♀️انقدر ادما حسودن آدم دیگه دوست‌نداره ارتباطی باشه 

تمام دوستام رو حذف کردم حقیقتا الان مغزم آرومه

شمام سعی کن شوهرت نفهمه 

میریم تو مهمونی یا جایی خیلی خوش برخورد و گرم و صمیمی باش ولی نزار کسی بات نمیدونم زیاد دوست بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا ارتباط ندارم باهاشون.سعی کن با خانوادت و دوستهای جدید ارتباط بگیری.ادم بهر قیمتی قرارنیست ...

خانواده خودم ازم دورن فامیلا هم نزدیکم نیستن شوهرم جز قوم خودش کسی و قبول ندارم خسته ام کرده دیگه 

بگو اینجورراحتم. بدرک ک باهت رفت امد ندارن . توهم شخصیت و غرورتو حفظ کن و باهشون سرسنگین باش.

پنج سال که اینجوری ام نه میرم نه میان انگار اصلا وجود ندارن 

منم دقیقا ارتباط ندارم باهاشون.سعی کن با خانوادت و دوستهای جدید ارتباط بگیری.ادم بهر قیمتی قرارنیست ...

دوست زیاد دارم ولی از بس بچه هام شیطونن نمیتونم زیاد دعوت کنم راحت نیستم جایی ام برم شخصیت و حیثیت آدم و میبرن 

بهتر راحتی یکی از جاریای منم همینجوره راحت داره زندگیشومیکنه.

مشکل همسرم ک مدام فکر می‌کنه من حرفی میزنم یا جوری رفتار میکنم ک اینا نمیان در صورتی ک اقوام شوهر من تابع یکی دو نفره اون یکی دو نفر اصل کاری ک باهات اوکی نباشن بقیه هم نیستن 

مشکل همسرم ک مدام فکر می‌کنه من حرفی میزنم یا جوری رفتار میکنم ک اینا نمیان در صورتی ک اقوام شوهر من ...

خانواده همسر منم همینن..دوباره اتمام حجت کردم ک هرگز رفت و امد نمیکنم چون نیازی بهشون ندارم فقط باید واسشون هزینه کنی