2777
2789
عنوان

مقصر منم ؟

150 بازدید | 10 پست

قوم شوهر با من هیچ رابطه ای ندارن 

جایی توی جمع میبینن خودشون و میگیرن 

صد سال خونه من نمیان منم همینطور 

حالا شوهرم میگه تو هیچ جا نمیری و واسه خودت چند نفر پیدا نمیکنی فردا روزی به دردت بخوره 

بابا دور و زمونه همینه🤦🏻‍♀️انقدر ادما حسودن آدم دیگه دوست‌نداره ارتباطی باشه 

تمام دوستام رو حذف کردم حقیقتا الان مغزم آرومه

شمام سعی کن شوهرت نفهمه 

میریم تو مهمونی یا جایی خیلی خوش برخورد و گرم و صمیمی باش ولی نزار کسی بات نمیدونم زیاد دوست بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دقیقا ارتباط ندارم باهاشون.سعی کن با خانوادت و دوستهای جدید ارتباط بگیری.ادم بهر قیمتی قرارنیست ...

خانواده خودم ازم دورن فامیلا هم نزدیکم نیستن شوهرم جز قوم خودش کسی و قبول ندارم خسته ام کرده دیگه 

بگو اینجورراحتم. بدرک ک باهت رفت امد ندارن . توهم شخصیت و غرورتو حفظ کن و باهشون سرسنگین باش.

پنج سال که اینجوری ام نه میرم نه میان انگار اصلا وجود ندارن 

منم دقیقا ارتباط ندارم باهاشون.سعی کن با خانوادت و دوستهای جدید ارتباط بگیری.ادم بهر قیمتی قرارنیست ...

دوست زیاد دارم ولی از بس بچه هام شیطونن نمیتونم زیاد دعوت کنم راحت نیستم جایی ام برم شخصیت و حیثیت آدم و میبرن 

بهتر راحتی یکی از جاریای منم همینجوره راحت داره زندگیشومیکنه.

مشکل همسرم ک مدام فکر می‌کنه من حرفی میزنم یا جوری رفتار میکنم ک اینا نمیان در صورتی ک اقوام شوهر من تابع یکی دو نفره اون یکی دو نفر اصل کاری ک باهات اوکی نباشن بقیه هم نیستن 

مشکل همسرم ک مدام فکر می‌کنه من حرفی میزنم یا جوری رفتار میکنم ک اینا نمیان در صورتی ک اقوام شوهر من ...

خانواده همسر منم همینن..دوباره اتمام حجت کردم ک هرگز رفت و امد نمیکنم چون نیازی بهشون ندارم فقط باید واسشون هزینه کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز