2821
2789
عنوان

ازدواج

239 بازدید | 22 پست

بچه ها دوست دارم ازدواج کنم خیلی دلم میخواد سر و سامان بگیرم واقعا از ته دلم طلب میکنم و نیاز دارم به وجود شخص دیگه کنارم اما متاسفانه دیدم نسبت به ازدواج از رو شرایط جامعه و زندکی اطرافیان منفی شده 

بگید چکار کنم بتونم ازدواج کنم

لطفا اگر ازدواج منفی و ناموفقی خدا نکرده دارید نگید بدتر میشم مثبت هاش بگید و بگید چه کنم بتونم ازدواج کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به هر حال ادم نیاز به همدم داره

ازدواج با یه شخص سالم واقعا بهشته گلم

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

متاسفانه افکار منفی نمیزاره ...

رو افکارت کار کن

بشین و ریشه یابی کن و تغییرشون بده

چون اینجوری روز به روز حالت بد میشه و استرس نمیذاره آرامش داشته باشی

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

رو افکارت کار کن بشین و ریشه یابی کن و تغییرشون بده چون اینجوری روز به روز حالت بد میشه و استرس نم ...

منظورم اینه زندگی داغون اطرافیان و وضعیت بد زندگی متاهل ها رو میبینم منفی میشم و از ازدواج میترسم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز