2777
2789
عنوان

خیانت داماد

1173 بازدید | 24 پست

بابام با دامادمون سر ی موضوع مشکل پیدا کردن بعد الان اون عوضی با خانواده ما دشمن شده انقد تو گوش خاهرم(زن خودش) و اجی مجردم که 14سالشه خونده که شما بابا ندارین باباتون بده و فلان ک این دوتا هرجا نشستن گفتن ما بابامون مرده 

مامان من ی زن ساااده و بدبخته بخاطر زندگی خاهرم هرچی شوهر خاهرم گفته این بحرفش کرده الانم باعث شده مامان و بابام دعواشون شده مامانم رفته خونه خالم 20 روزه بابامم دوتا زن داره و خیلی دنبال این نیست ک مامانم برگرده مامانمم زن اوله همش بخاطر کارای شوهر خاهرمه اجی مجردم همش ب مامانم میک باید طلاق بگیری از بابا یا من خودمو میکشم منم هرچی ب مامانم میگم بحرفم نمیکنه ک برگرده دایی هام خاله هام هم همینطور 

از اون طرف دلم برای مامانم میسوزه ک همه بهش دارن فشار میارن😭

من بنظرتون چیکار کنم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
عجیب نیست هم خواهرت هم زن خودش یعنی اون یکی خواهرت و هم مامانت به حرف دامادتونه؟فکر نمیکنی شاید مشکل ...

بابام بی تقصیر نیست اما ن اونقدری ک اینا میگن و شورش رو در اوردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام بی تقصیر نیست اما ن اونقدری ک اینا میگن و شورش رو در اوردن 

دیکه اون به خود اونا مربوط میشه که این همه سست بنیاد هستن که هرکسی با یه حرف میتونه مادر و خواهرت رو عوض کنه دامادت نبود یکی دیگه.اینا آتیش زیر خاکستر بودن .دامادتون  کاره ای نیست

دیکه اون به خود اونا مربوط میشه که این همه سست بنیاد هستن که هرکسی با یه حرف میتونه مادر و خواهرت رو ...

اره درسته حرفتو قبول دارم 

خیلی حالم بده برا اینده مامانم 

اگه میتونی رو‌پدرت کارکن مهم تراز همه اون که بین دوتا همسرش تعادل بذاره الان که دوتا زن داره

بیچاره مامانت چه صبری داره که با هوو داشتن ساخته

خیلی سخته

با خواهر کوچیکت هم صحبت کن و اگر پدرت خوبه از خوبیاش بگو شاید قانع بشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
واقعا دلت برای مامانت میسوزه یا یکمی هم نگران بعدش.نگران ابروت تو خانواده شوهرت ؟نگران اینکه کجا می ...

اول از همش دلم برای بی کس بودنش میسوزه دوم برای بعد طلاقش ک اواره میشه و کی قراره خرجش. رو بده سوم اینکه ادمی نیس ک بتونه از پس خودش ب تنهایی بربیاد 

خانواده شوهرم ک اصلا مهم نیستن برام هرچی دوس دارن بگن

اگه میتونی رو‌پدرت کارکن مهم تراز همه اون که بین دوتا همسرش تعادل بذاره الان که دوتا زن داره بیچاره ...

بمیرم یرا مامانم ک انقد صبوره

اجیم یا من قهره کلا 

بابامم ادمه هم خوبی داره هم بدی

بمیرم یرا مامانم ک انقد صبوره اجیم یا من قهره کلا  بابامم ادمه هم خوبی داره هم بدی

خب بنده خدا مامانت چیکار کنه بره با هوو زندگی کنه تا اینجا که من متوجه شدم سه تا خواهر هستید بابات با سه تا بچه رفته دست یکی دیگه رو هم گرفته عرضه نکرده خونه جدا بگیره آینه دق آورده خونه مامانت چه توقعی داری بازم به حرف نچتو باشه بیاد کجا به بار غرورش شکسته سرش هوو اومده بعدش قلبش شکسته اون هوو اومده توی خونه این حتماً زن دوم سوگلی بابات هم شده بازم میگی مادرم به حرف من نیست میخواد طلاق بگیره ؟!!!!!!

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

خب بنده خدا مامانت چیکار کنه بره با هوو زندگی کنه تا اینجا که من متوجه شدم سه تا خواهر هستید بابات ب ...

بابام برای اون خونه جدا گرفت

سر ی موضوعی بابام ورشکست شد مجبور شد بیارتش پیش مامانم تقریبا چندماهه بابامم ب مامانم کفته صبر کن. پولم جورشه خونه میگیرم براش 

خب مامانم بعد طلاق چیکار کنه 50سالشه کجا میتونه سرکار بره کجا میتونه از پس خودش بربیاد