2777
2789
عنوان

این چه حرفیه؟

74 بازدید | 11 پست

که چرا وقتی پول ندارید بچه میارید؟؟

بخدا بحث مال رو دارید میکنید .

در دنیا ثابت شده ثرمایه دار قوی در یک روز ورشکست میشود و شاید فردی فقیر در مدت کمی مال بدست اورد

نمونه هاش هم بسیاره حتی در بین رهبران قدرت جهان از عرش به فرش دیده میشه .

خب شاید کسی پول داشته وقتی بچش بدنیا اومده ورشکست شده!!!

شاید کسی اتفاق ناگهانی براش پیش اومده که مالش از بین رفته یا مجبور شده مالش رو خرج کنه تا گرفتاری رفع بشه!!!

بابا سرطان و مریضی و گرفتاری که خبر نمیکنه!!!

حالا من بخوام بچه بیارم باید بیام نی نی سایت اجازه بگیرم اگر خانوما گفتن بنابر احتیاط مستحب جایز نیست من بچه نیارم؟

زندگی شخصی ادماست .

این حرف هارو کسی میزنه که اگر بچه فقیر تو خیابان دید یک دو هزار تومانی بده دستش .

اما شمایی که زورتون میاد شیشه ماشین رو بدین پایین صدای بچه فقیر سر چهار راه رو بشنوید بیخود غصه نخورید

ببینسد تا حدودی با حرفاتون موافقم مثل اینکه هر بچه و فرزند روزی خاص خودشو داره و از طریق کائنات و خالق ساپورت میشه و نیازی به پدر و مادر نداره در واقع

اما کره زمین در حالت انفجاره جمعیته

خانواده های تک فرزند‌و دو فرزند مشکل ندارن اما بیش از این واقعا به صلاح نیس

من خودم توانایی مالی ندارم بخوام بچه دوم بیارم ولی کسایی رو میبینم وضعیت مالیشون از منم کمتره ولی ۳ تا بچه دارن ، ن اسباب بازی و لباسی برا بچه میخرن ن پارک و تفریحی میبرن ، بنظرم وقتی ندارید بچه نیارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی دایه مهربونتر از مادر نیس، بچه شما حسرت خیلی چیزا رو بخوره یا نخوره اهمیتی برا ما نداره 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببینسد تا حدودی با حرفاتون موافقم مثل اینکه هر بچه و فرزند روزی خاص خودشو داره و از طریق کائنات و خا ...

اره قبول دارم من خودم که دارم اینو میگم یه دختر ۳ ماهه و البته طلاق گرفتم 

ببین روزی رو خدا میرسونه درست ولی خب ناخواسته بود دختر من با اینکه شوهرم قبلم خیلی هم پولدار بود

خب الان یکی این حرفو بزنه بهم ناراحت میشم چون اولا ناخواسته بوده دوما قبلا پولش بود الان نیست!!!

کسی دایه مهربونتر از مادر نیس، بچه شما حسرت خیلی چیزا رو بخوره یا نخوره اهمیتی برا ما نداره 

بله ما مسئول فقر دیگران نیستیم

ولی قبول داری منطق میگه منی میتونم به خلق الله بگم پول نداری بچه نیار که یه عمر دستگیر بچه های کار و بی پول و فقیر بودم که بزور مدرسه میرن

ولی اونی که براش اهمیتی نداره جا نداره این حرفو بزنه

اره قبول دارم من خودم که دارم اینو میگم یه دختر ۳ ماهه و البته طلاق گرفتم  ببین روزی رو خدا می ...

کسی حق قضاوت کردن شمارو نداره

شمام تجربه مادر شدن رو پیدا کردین 

عالیه

بله ما مسئول فقر دیگران نیستیم ولی قبول داری منطق میگه منی میتونم به خلق الله بگم پول نداری بچه نیا ...

آره هرکی موظفه وجدان خودشو وسط بذاره ولی کسی حق دخالت نداره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

کسی حق قضاوت کردن شمارو نداره شمام تجربه مادر شدن رو پیدا کردین  عالیه

ممنون😍

الان با تمام توانم فقط و فقط به عشق اون زندگی میکنم وگرنه خودم از این دنیا متنفرم میدونم فقر زیاده منم مشکلات رو دیدم تو کره ماه که زندگی نکردم خبر دارم از مشکلات

ممنون😍 الان با تمام توانم فقط و فقط به عشق اون زندگی میکنم وگرنه خودم از این دنیا متنفرم میدونم فق ...

فقر زیاد نشده

ثروت زیاد شده منتها ما فقر رو‌میبینیم

فرزند شما معجزه زندگیتونه عشق رو باهاش تجربه میکنید و هر لحظه بهش عشق میدین انگار مجدد عاشق وجود خودتون میشید🌹🙏خدا حفظش کنه

فقر زیاد نشده ثروت زیاد شده منتها ما فقر رو‌میبینیم فرزند شما معجزه زندگیتونه عشق رو باهاش تجربه م ...

فدات عزیزم 😘😘😘😘

خدا عزیزاتو حفظ کنه

البته روزی رو با چشمای خودم دیدم که یوقت قند نداریم چایی بخوریم ولی یهو انگار از هوا اش نذری میاد در خونمون 

فقطم از وقتی بچه دارم این اتفاقا زیاد افتاده . 

فدات عزیزم 😘😘😘😘 خدا عزیزاتو حفظ کنه البته روزی رو با چشمای خودم دیدم که یوقت قند نداریم چایی ب ...

بله بچه عامل رزق و روزی و برکته ❤️🌹

من تمرینات شکرگزاری دارم داخل تاپیکام اگر دوس داری معجزه زندگیت بیشتر بشه سر بزن