2777
2789
عنوان

حالم بد شد (حسودی)

307 بازدید | 14 پست

به. یه سری از دوستام حسودی میکنم 

وقتی پیجشو دیدم که فیلم گذاشته بود با دوستش رفتن کافه 

گشتن خوش گذروندن اونم تنهایی 

حالا من تا حالا تنهایی سر خیابونم نرفتم 

یا ازادن که هر جور دوست دارن لباس بپوشن یا عکس میزارن جایی کسی بهشون گیر نمیده 

اعتماد به نفس بالایی دارن کار با نرم افزار بلدن کلیپ درست میکنن یا چی 

اما من نه اجازه دارم عکس بزارم نه دوست ندارم تاحالا کافه نرفتم ارایشم که صفر اصلا بلد نیستم کلیپ درست کنم اعتماد به نفس صفر اجازه پوشیدن لباس مورد علاقه خودم ندارم تاحالا از خونه تنهایی بیرون نیومدم حتی تا سر مغازه 

و اینطوری شد که شدم بی خاصیت 

وقتی میبینم چقدر موفقن و خوشحالن و خاطره دارن دلم میلرزه حتی نفس نفس میزنم اشک تو چشمام جمع میشه حتی فامیلم منو تحویل نمیگیرن چون کم حرفم و ازشون در میرم چون مثل اونا نیستم چون لو دادم سادم احمقم بی خاصیتم 

اخه چرا اخه چرا باید اینطوری بزرگ میشدم 

😞

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

منم تنهایی جایی نرفتم بیخیال عزیزم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اخه؟

مجردی؟

خب با مادرت حرف بزن.

توضیح بده براش.

که مردم مسخره میکنن ،تحویل نمیگیرن.حالا با طرز پوشش کاری ندارم ها.کلا میگم که عین بچه کوچولوها باید بمونم خونه و نتونم اجتماعی باشم.اعتماد به نفسم بیاد پایین و بعد ازدواج هم مقابل شوهر مجبورم کوتاه بیام.چون زورم نمیرسه بهش

چقدر منی تو:))) 

نگا، محیط رو آدم اثر داره، و شروع کن

یه لیست بردار درست کن از همینا 

ببین چیا رو میتونی و صرفا بخاطر تنبلی انجام نمیدی 

کم کم برو بیرون، حتی شده ی کم پیاده روی، چون تو خونه موندن روی ذهن اثر میذاره و حال آدم رو بدتر میکنه

اگه هم چیزی هست که اجازه نمیدن خونواده سعی کن کم کم بهشون بفهمونی که این خواسته ته

چرا اخه؟ مجردی؟ خب با مادرت حرف بزن. توضیح بده براش. که مردم مسخره میکنن ،تحویل نمیگیرن.حالا با ...

وقتی میخوام باهاش حرف بزنم همه چی یادم میره 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

تقصیر بقیه نیست روی خودت کار کن.اعتماد به نفستو ببر بالا.چرا بلد نیستی آرایش یه رژلب کاری داره؟ یک ...

اینقد دوست دارم چیز میز یاد بگیرم اما پول.... 

اینقد دوست دارم چیز میز یاد بگیرم اما پول.... 

با از نت هم میشه تا حدودی حتی ی سری چیزا رو حرفه ای یاد گرفت ولی پشتکار میخواد

کار آنلاینی چیزی میتونی پیدا کن(بدرد بخور باشه البته) یا پولی دستت اومد بذار توی ی کاری یا چیزی