2777
2789

قبلی کامپودرما

الان نیتروژنا واوردینری

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاوه‌ بر برند میشه بگی کدوم محصولاتشو استفاده میکنی؟

اوردینری،سرم های نیاسینامید اسید و آ اچ آ رو

نیتروژناهم میسلار وژل وتونر وآبرسانشو

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
عزیزم تونر نوتروژینا باعث جوش نشده براتون ؟راضی هستی؟

نه عزیزم،،من زردچوبشو خریدم،، ضدجوش هم دارن من دیگه اون یکیشو خریدم. چون پوستم مستعدجوش نیس

خوب صورت رو پاک میکنه؟

بله

من اول. با میسلار تمیز میکنم،،بعد با ژل میشوزم. دیگه واقعا چیزی نمیمونه رو پوست😂این تونرم اسپری هس،،اسپری میکنم روصورتم

لطفا اگه میتونید یه راهنمایی بکنید، ممنون میشم

سلان عزیزم .اول باید جنس پوستتون تشخیص داده بشه ‌.روتین شامل شوینده تونر آبرسان دورچشم و ضدافتاب.به پیج farmasi.shayli پیام بده گلم.اینیستاگرام