2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا همه چیو باهام در میون میذاره

اندازه جونش و خیلی بیشتر از این حرفا دوسم داره 

هر وقت پول داشته باشه همه رو میزنه ب کارت من 

بدون من جایی دوس نداره بره 

تو ی کلمه بخام خوبیاشو خلاصه کنم ، رفیقه باهام.

بدیشم اینکه کم زنگ میزنه کلا از گوشی خوشش نمیاد 

و اینکه تعصب بقیه رو میکشه .

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

خصوصیات بد .:رو ظاهرم تمرکز میکنه مثلا اگه رژم پر رنگ باشه میگه کمش کن و اینجور گیر دادنا ....

بیخیاله اگه امروز صد میلیون داشته باشه میگه دیگه به بعد فکر نمیکنه مثلا یهو میگه برو طلا بخر یا میره کلی وسیله می‌خره دیگه نمیگه پس انداز کنیم .دهن بینه گاهی اوقات با حرف بقیه نظرش ک عوض میکنه 

خصوصیات خوب :سعی میکنه همیشه من و الویت خودش قرار بده .دوسم داره و بهم اهمیت میده .به علایقم توجه میکنه .تعادل و بین من و خانوادش برقرار میکنه .

خوبیش اینه که چشم و دلپاک و فداکاره و قربون صدقم میره بديش اینه که زود عصبانی میشه و زود جوش میاره

معموما زود عصبانی شدن و ۹۰ درصد مردا دارن شوهر منم هست ولی کمتر از یک دقیقه طول میکشه تا آروم بشه .سریع یادش میره عین مظلوما رفتار میکنه دلم میسوزه میبخشم🤦‍♀️ 

معموما زود عصبانی شدن و ۹۰ درصد مردا دارن شوهر منم هست ولی کمتر از یک دقیقه طول میکشه تا آروم بشه .س ...

من خیلی دلم براش میسوزه معذرت خواهی میکنه چون گاهی اوقات مقصر منم ولی اون معذرت خواهی میکنه😂

من خیلی دلم براش میسوزه معذرت خواهی میکنه چون گاهی اوقات مقصر منم ولی اون معذرت خواهی میکنه😂

دقیقا بخاطر همین سریع عصبانی شدنشون همیشه مقصر قرار میگیرن😂

دقیقا بخاطر همین سریع عصبانی شدنشون همیشه مقصر قرار میگیرن😂

الان که فکر میکنم خیلی نامردم.گاهی اوقات من مقصرم و الکی گریه میکنم اون بدبخت تو سر خودش میزنه و به غلط کردن میوفته خدا منو ببخشه😂😂ولی مردا حقشونه پر رو میشن😡

الان که فکر میکنم خیلی نامردم.گاهی اوقات من مقصرم و الکی گریه میکنم اون بدبخت تو سر خودش میزنه و به ...

عیب نداره ما زنا اگه مردا مقصر باشن سریع کوتاه میایم می‌بخشیم. ولی اگه تقصیر و گردن بگیریم دیگه ول نمیکنن🤦‍♀️😂

چرا من هرچی میگردم خوبی پیدا نمیکنم البته به جز یه مورد کلا هرکاری بخوام بکنم کاری نداره ولی اینکه خوب نیست من متنفرم دوس دارم گیر بده بعضی اوقات یه خوبی دیگه ام اینه صبرش زیاده آرام ومتین 🫠😘حالا بدیاش  سررررررردهه کلا هیییییچ محبتی نداره🤐

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

چرا من هرچی میگردم خوبی پیدا نمیکنم البته به جز یه مورد کلا هرکاری بخوام بکنم کاری نداره ولی اینکه خ ...

به خوبی‌اش فکر کن .

همینکه گیر نمیده و کاری به کارات نداره یه پوئن مثبته