2777
2789
عنوان

خشکی زیاد پوست

31 بازدید | 6 پست

سلام.من شغلم جوریه کا ساعت های زیادی با کامپیوتر و گوشی کار میکنم. درحین کار به شدت پوست صورتم خشک میشه . انواع کرم و سرم روغن نارگیل و ... امتحان کردم. حتی مانیتورمم عوض کردم ولی همچنان پابرجاست زیر چشمم خیلی گود میشه. راه حلی دارین بگین. خیلی خسته شدم

منم پوستم بشدت خشکه و مثل شما تموم راهارورفتموبینتیجه متاسفانه ...ولی چندروزه به پیشنهادیکی از کاربرا ویتامین آد استفاده میکنم و کمی بهترشده بنظرم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
منم پوستم بشدت خشکه و مثل شما تموم راهارورفتموبینتیجه متاسفانه ...ولی چندروزه به پیشنهادیکی از کاربر ...

من حالت عادی با کرم حل میشه. ولی تو کارباسیستم وحشتناکه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من حالت عادی با کرم حل میشه. ولی تو کارباسیستم وحشتناکه

پس زیاد درگیرنیستین ..ازمن افتضاحه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
کارم زیاده خیلییی. همش پشت کامپیوترم وگرنه چندروز کار نکنم خوب میشه ولی دوباره ...

حالاشمام امتحان کن ضررنداره ..امیدوارم نتیجه بگیرین