2777
2789
عنوان

تهش میمیرم ولی..

29 بازدید | 1 پست

ولی هیچوقت نتونستم جوری که واقعا دوست دارم زندگی کنم!

دیدین اون دسته از آدماییو که از همون اول که دستو پا در اوردن بی نقص بودن؟

مثلا یادمه تو دبیرستان یک دوستی داشتم که به شدتتتت زیبا بود،خونواده ی خیلی خوبی داشت که به شدت پولدار بودن و جدا از همه ی اینا درساش عالی بود و حتی تو کارای هنری و ورزشی ام استعداد داشت..

الانم با عشق دوران نوجونیش ازدواج کرده و مهاجرت کرده آمریکا..

لطفا نگید مقایسه نکن خودتو با کسی..

آخه مگه میشه این همه بی نقصیو تو بعضی از آدما ببینمو دلم نخواد ؟:)

کل بچگیمو با تحقیر و کتکای مادرم بزرگ شدم..

هربار عاشق شدم ضربه ی روحی شدید خوردم..

تو هیچکاری استعداد ندارم..

به اندازه ی کافی حس زیبایی نمیکنم!

آخه هدف از خلقتم چی بوده؟

بخدا حس میکنم جسد متحرکم!

کاش برای ادامه دادن به زندیگم دلیل داشتم :)

دقيقا منم يه فاميل دارم كه بدون عمل به شدت زيباست، قد بلند و اندام عالي، خانواده عالي و تحصيلكرده و به شدت پولدار

خواهر و برداراش همه آمريكا و با استعداد كه يكيشونم پزشكه

پدرش ارتشي و فوق العاده مهربون و خانواده دوست و متشخص

مدرس رقص باله و نقاش حرفه اي و خيلي بااستعداد از همه نظر، هميشه هم تو تالار وحدت اجرا داره( باله)

خونه فرمانيه، آخرشم با يه پسر پولدار ازدواج كرد كه خونش مثل قصره، خدا بهش دوتا پسر خوشگل دوقلو داد يكي از يكي زيباتر، يه دونه مو لخت يدونه با موهاي فر

مثل مدل ها عكس ميندازه و آلبوم ژورنالي درست ميكنه، هميشه خارج و تفريح، از بچگي هم بسيار زيبا و جذاب بود و يهويي تو دوران بلوغ كه هم قد من بود خيلي زود قد كشيد و شد ١٧٠ تا، با اينكه پدرش قد كوتاهه

رانندگي عالي ، برادر و خواهر خوب و مهربون، مادر به روز و شيك همين تازگيا كل ديزاين خونشو عوض كرد و از سلطنتي اسپرت كرد مجرد هم كه بود اتاق جدا و وسايل شيك و هروز يه مد جديد و يه لباس و كفش

وقتي حرف ميزنه اعتماد به نفس از رفتار و گفته هاش ميريزه بعد منو ببيني انگار سگ دنبالم كرده از بس حالم از مواجهه با آدما هراسونه

از بچگي چنان تو پول قلت ميزدن كه هيچوقت هيچ كمبودي تو زندگي نداشتن، مادرش هم از دوره نامزدي زمان شاه سفرهاي خارج ميرفت، حقا كه راسته كه مادر سفره مينداره و دختر جمع ميكنه

عروسي و عكساي فرماليته و نامزديش مثل ماه شده بود 

لباس و تالارش كه بماند…