2777
2789
عنوان

خرج ماهیانه

186 بازدید | 10 پست

خانماشوهرمن برجی ده ملیون حقوقش هست خونه پدرشوهرم میشینیم بدون کرایه خونه.شوهرم برجی چهارملیون میده به من یه دخترهم دارم توقع داره بااین پول مرغ گوشت برنج حبوبات موادشوینده کلاهمه خرجی که واسه یکماه هست روانجام بدم حتی لباس هم بخرم راستش تاهمین یکماه پیش شاغل بودم توی مغازه لبنیاتی برجی ۳تومن که واسه دخترم وخودم لباس میخریدم چون هرچی به شوهرم میگم میگه ندارم هرموقع میگم پول بیشتربهم بده میگه ندارم مدام واسه پول قهرمیکنه نمیگه پولاشوچکارمیکنه پنهونکاره خسته شدم ازدستش هرموقع گله میکنم میگه من که بهت پول میدم دردت چیه چندبارکارتوبهش دادم دستش هم نزدغذاهم درست نکردم که ادب بشه رفت خونه مادرش ابروموبردکه زنم غذادرست نمیکنه چکارکنم ازدستش دوباره برم سرکار؟واقعاازلحاظ جسمی خیلی ضعیف شدم روحی که دیگه نگم

خریدارولیست بده خودش بخره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این مردا با این کلمه ندارم میرن رو مخ آدم😐😐😐

شوهر من قسطاش سنگینه بعد بعضی وقتا میگ فعلا ندارم دلم میخاد جرش بدم😐 البته ما عقدیم شرایطمون یکم سخته

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
خواهش میکنم مثل من بدعادتش نکن  

نه من تا جایی ک بتونم خرج میزارم رو دستش کارتاشم دست خودمه

چندوقت پیشم‌گفتم بخای خسیس بازی کنی من نمیمونم باهات... ی کم ترسید چون هیییچ وقت تحت هیچ شرایطی اینجوری بش نگفته بودم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

سلام من ۱۲ حقوق شوهرمه همه خرجا پای من بود 

کارت حقوق میداد میگفت تو خرید کن 

منم کم می‌آوردم نمیتونستم میگفتم خودت خرید کن میگفت باشه ولی باز کارتو نمی‌برد 

بعد از این ۱۲ نزدیک ۸ قسط میداد 

منم هرچی میگفتم گوش نمیداد 

زنگ زدم یروز مامانم اومد چند ماه پیش همه چیو بهش گفتم ، شوهرمم از مامانم حساب میبره 

ازون روز خودش خرج خونرو میکنه میرسونه ، منم اصلا حرص نمی‌خورم