2777
2789
من الان بهشون گفتم سال تولدم یهو بگم پونصد تا حس نمیکنی دارم هی از ارزشم کم میکنم؟

خب اگ گفتی ک هیچی من فک کردم داری تصمیم میگیری

ولی اگ بیان تو جلسه خاستگاری به پدرت بسپار اروم اروم ی کوچولو کم کنه اونم اگ واقعا برات مهمه ک با طرفت بری زیر ی سقف اگ ن ک از حرفت کوتاه نیا ❤️

اما خدایی تو این وضعیت سال تولد خیلیه حق میدم قبول نکنن🤦🏻‍♀️🤣

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامنتات رو خوندم حتما حق طلاق و هضانت فرزند و تنصیف اموال و اجازه ی خروج از کشور رو بگیر❤️

بله

حق طلاق 

حق حضانت فرزند

حق خروج از کشور 

حق تحصیل

حق اشتغال 

حق تصنیف اموال و... رو میگیرم حتما

تنها شرطم همینه

و ادمیو‌ وارد زندگیم میکنم که همراه و حامی باشه که نیاز نباشه از هیچ کدومشون استفاده کنم

کسی که عاشق هم باشیم و تفاهم داشته باشیم

به دوست پسرمم گفتم من حتی اگه سر سفره عقد متوجه بشم پشیمونم جوابم نه هستش

البته اولا اینو گفته بودم الان دیگه همو خیلی دوست داریم 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

راز مو فیقتت چیه تو ی ماه دوس پسر ب شوهر داری تبدیل میکنی چن سالشه؟ کامل میشناسیش؟

والا راز ندارم اولین دوس پسرم بود بهش گفتم من اهل دوس پسر بازی نیستم تا حالا هم دوس پسر نداشتم

تو هم اگه دوسم داری و حرفی داری بیا با خانوادم حرف بزن

اونم گفت باشه

نوزده سالمه

خب اگ گفتی ک هیچی من فک کردم داری تصمیم میگیری ولی اگ بیان تو جلسه خاستگاری به پدرت بسپار اروم اروم ...

توش موندم😂به پسره گفتم پسره به مامانش گفته 

اگه اومدن میگم هزار تا نمیگم تولدم

دیگه جیکارش کنم😂

توش موندم😂به پسره گفتم پسره به مامانش گفته  اگه اومدن میگم هزار تا نمیگم تولدم دیگه جیکارش ک ...

ببین زیادی گربه رو دم حجله کشتی🤣🤣

ب پسره گفتی چ واکنشی داشت؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
عزیزممم چند سالته؟

۱۹

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ببین زیادی گربه رو دم حجله کشتی🤣🤣 ب پسره گفتی چ واکنشی داشت؟

ی دقیقه سکوت کرد😂بعدشم گفت کاریت ندارم هرچقد میخوای بزن😂بعد گفت کاری نداری من برم زنگ میزنم😂😂😂طفلک تا دو سا روز اوقاتش تلخ بود بعدشم گفت میخوام خودت راضی باشی ولی خانوادم قبول نمیکنن

گفتم نظر خودت چیه

گفت نمیدونم😂فهمیدم ک خودشم دوس نداره

گفت من فکردم میگی یکی

ی شناخت نسبی ازش دارم ازدواج که الان نمیخوام بره چند سال دیگه الان هنو خواستگاری هم نیومدن اینا فق ...

اها بسلامتی ایشالا ک خوشبخت شی 

دخترای مثل شما این دوره زمونه کم شده اینم دو دستی چسبیده😄