2777
2789
کلا قصد گرفتنش نداریء

خوشم نمیاد مهریه کلا

خانواده ها فکر نکنم قبول کنن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نظرم رو شمشه طلاس  خدایی نکرده برای وقت گرفتن قسط بندی نمیشه  اگه هم خونه یا زمین دار ...

پس برو تو فرودگاه بشین کشتی بیاد شمش طلا رو هیچ خر نری قبول نخواهد کرد دیگه همه زخم خوردن 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
فقط میخوام ی اسمی داشته باشه وگرنه ب سکه هم ازش نمیگیرم هنوز انقد بی کلاس نشدم برم تو زندگی به طرف ...

اول زندگی از این حرفها زیاده 

خب وقتی نمیخوای بگیری چرا اینقدر زیاد میگی که بره برنگرده 

منطقی بگو 

برای مردم زندگی نکن

الحمدلله رب العالمین ...
نه اشتباه گفته خیلی بیشتر از اینه چند برابر این سکه نزدیک سی هست 

یگه هر شب حساب نمیکنه که 

از دهنش در میاد یه رنجی میگه  

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

من نظرم رو شمشه طلاس  خدایی نکرده برای وقت گرفتن قسط بندی نمیشه  اگه هم خونه یا زمین دار ...

من هیچی نمیخوام 

فقط میخوام مهریم تو دفتر سال تولدم باشه

همینم ازش نمیگیرم

عوض مهریه حق طلاق،تصنیف اموال،حق خروج از کشور و... بگیر

عزیزم اموال رو قبل دعوا میرع برنامه می‌کنه و هزار تا کار فرقی ندارع ولی مهریه از سهم الارث به زنش میرسه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خودم ۳۰ تا بود  ولی دخترمو مهریه شو میگیرم و ی خونه میخرم ب نامش میزنم و اجازه فروش  بهش ...

انتخاب درست کنید که مجبور نشید به این چیزا فک‌ کنید ، بعدم هیچ پسری این شروطو قبول نمیکنه، اونم پیش خودش فک می‌کنه برا مالش دندون تیز کردید . 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.