2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم ۳۰ تا بود 

ولی دخترمو مهریه شو میگیرم و ی خونه میخرم ب نامش میزنم و اجازه فروش  بهش نمیدم تا سن ۳۰سالگی یا مگر اینکه جدا شه 

حتما این کارو میکنم واقعا مهریه رو گرفتن خیلی بهتر از اینه ک فقط ب نامت باشه 

اونطوری دخترم استرس اینکه ی موقع جداشه کجا بره رو نداره

من تازه عقد کردم 

۱۴ تا سکه 

۱۰۰۰ تا شاخ گل رز قرمز 🙂❤️

البته من خیلی دوسش داشتم و انقد بهش اعتماد دارم ک دلم نیمخولست از اولش با مهریه جلو برم بنظرم فروختن آدم این کار اون ۱۴ تام بخاطر خانوادم بود 

وگرنه خودم ۱۰۰۰ تا شاخ گل رز

خودم ۱۹ ایشون ۳۰ سالشه 

تعداد مهم نیست چون وقت دادن دودسته نمیدن ماهی سالی یکی حالا مهر چه سال تولد چه ۱۰۰تا هردوشون قطره چکونی بدرد نمیخوره پسره درست باشه ۵تا هم سکه باشه زندگی شیرینه ولی سال تولد باش مهر پسره داغون باشه نمیارزه

من میگم باید ی پشتوانه داشته باشه ادم وگرنه ی سکشو هم نمیگیرم حتی سر عقد قید میکنم اینو

نمیدونم من قبول ندارم

البته مامانم فکر نکنم زیر بار بره

حتی عروسی هم دوست ندارم بگیرم

میخوام عقد و عروسی و حنابندون‌ و... همه یکی باشه تموم شه بره

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ازاونجایی ک اسیر دادگاه گشتم برا مهریه اصلا هرچقد باشه توایران بش نمیرسی  مگر چیز ...

من یدونشو هم نمیخوام

ایشالا که چیزی نشه ولی اگه بمیرمم درخواست نمیدم

مامان من 800 تا داره دعوا میگه که مهریه من 4 میلیارده بده گم شو    

نه اشتباه گفته خیلی بیشتر از اینه چند برابر این سکه نزدیک سی هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.