2777
2789
عنوان

سزارین

452 بازدید | 11 پست

سلام دخترا کسی پیش دکتر الیزا ولی محمدی سزارین کرده؟دستمزد جداگانه میگیره؟کارش چطوره؟

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…

سلام عزیزم من این پزشک رو نمی‌شناسم ولی بیمارستانهای خصوصی 25تومن میگیرن بعضی پزشکان هم 15بعضیا ده تومن متفاوته،زایمانتون چه تاریخی هست

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم من این پزشک رو نمی‌شناسم ولی بیمارستانهای خصوصی 25تومن میگیرن بعضی پزشکان هم 15بعضیا ده ت ...

ده اسفند زایمانمه

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
نه من پیش دکتر احمد پور سزارین شدم خیلی خوب بود تا چند ساله پیش که جدا نمیگرفت ولی جدیدا میگن همه د ...

اینطوری چهل میلیون میشه …شما پیامبران زایمان کردید؟من این دکتری که میگم پیامبرانه

اینطوری چهل میلیون میشه …شما پیامبران زایمان کردید؟من این دکتری که میگم پیامبرانه

نه دکتر من بازرگانان و مردم و پاسارگاد و مادرانه

بازرگانان و مردم نیمه رولتیه ک کنم ۱۵ بیمارستانا ۵ دکتر 

من بازرگانان سزارین کردم واقعا راضی بود فرقی با خصوصی نداشت 

سلام عزیزم خوبی میگم همه این موارد رو برای جنسیت رعایت کرده بودی؟؟؟؟؟ همونها که نوشته بودی

بله گلم همشو