2777
2789
عنوان

به شوهرم کفتم ازش نتنفرم

216 بازدید | 15 پست

با همسرم تلفنی بحثم شد ، متاسفانه من مدتی ه حالم بده ، سرش‌داد زدم و از عصبانیت گوشی رو زدم‌توی دیوار ، بعد بهش پیام‌دادم‌ که برای من تموم شده و ازش متنفرم ، متاسفانه‌اون همیشه سکوت میکنه … وسایلم‌رو‌جمع کردم‌اومدم محل کارم ( محل کارم برای خودمه) شب اینجا بخوابم ، از همه حا بلاکش کردم اما اون هم پیگیریم رو نکرد ، حالم خیلی بده ، دلم‌میخواد نباشم ، توی شرایط سختی ام ، از خودم بیزارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چیکار کرده که به اینجا رسیدی

احساس میکنم دوستم‌ نداره ، چند بار بهش گفتم بیا بچه دار بشیم بازیم داد و هر بار بهانه اورد ، الان میخواد من رو بفرستع از ایران برم تنهایی ! ، احساس میکنم میخواد ازم خلاص بشه ، متاسفانه هیچ کار بدی نمیکنه که دقیقا بگم دلیل این حسم چیه ! بهش کفتم سنم رفته بالا( ۳۸ سالمه) اما اهمیت نمیده مه بچه میخوام… از خودم بدم‌میاد

احساس میکنم دوستم‌ نداره ، چند بار بهش گفتم بیا بچه دار بشیم بازیم داد و هر بار بهانه اورد ، الان می ...

بنظرم هر دوی شما نیاز دارید که اساسی با هم حرف بزنید

برید پیش مشاوره

اوایل زندگی چه جوری بودید؟ با هم خوب بودید؟

ببخشید اینو میپرسم حس کردم کمی افسردگی دارید درست متوجه شدم؟

شاید همسرتونم مثل شما فکر میکنه نسبت بهش سردید و همین باعث شده نسبت به زندگی اون انرژی که باید رو نداشته باشه.شاید حس میکنه اون علاقه ایی که باید نیست و برای همین برای بچه نمیتونه درست تصمیم بگیره

نمیخوام شما رو مقصر کنم نه هیچ وقت ولی حس میکنم اگر بیشتر دووم بیارید بیشتر به زندگی تون حس بدید زندگی تون رنگ و بوی بهتری میده

بنظرم هر دو نیاز دارید حرفاتونو با آرامش بهم بزنید و بفهمید مشکل جفت تون چیه

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

بنظرم هر دوی شما نیاز دارید که اساسی با هم حرف بزنید برید پیش مشاوره اوایل زندگی چه جوری بودید؟ با ...

چقدر عجیب دقیقا حرفهاتون‌درست ه اون دلایلش همینه  عسن همین حرفا رو میزنه به من ! اما میگه باید از ایران بری و‌روی کارت تمرکز کنی تا افسردگیت خوب بشه ، بهش گفته بودم فقط دو تا ارزو دارم که یا تو کارم موفق بشم یا مادرربشم ، اما توی کارم گره افتاده ، افسرده ام ، میخوام نباشم ، احساس میکنم میخواد من رو فراری بده میخواد بفرسته من رو برم از ایران تا خودش از دست من خلاص بشه ، احساس میکنم شکست خورده ام 

چقدر عجیب دقیقا حرفهاتون‌درست ه اون دلایلش همینه  عسن همین حرفا رو میزنه به من ! اما میگه باید ...

پس برای زندگیت تلاش کن

افسردگیت رو درمان کن

اگر مشکلش افسردگی شما باشه

بعد درمان افسردگی تون تمام شو براتون‌میزاره

برای زندگی تون بجنگید

بنظرم این زندگی حیفه

از فردا برید دنبال درمان افسردگی تون برای خودتون زندگی تون برای بچه ایی که منتظر شماست خودتون رو از این حال نجات بدید

یه چیزی رو خواهرانه بگم 

هیچ بچه ایی مادر افسرده نمیخواد

هیچ بچه ایی غمگین بودن مادرشو نمیخواد

بچه نیاز به یه مادر شاد و پر انرژی داره به خانواده ایی که همو دوست داشته باشن

بچه جایی خوشبخته که خوشبختی پدر و مادر شو میبینه

پس از فردا بجای زانوی غم بغل گرفتن برید دنبال درمان افسردگی تون❤️

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

پس برای زندگیت تلاش کن افسردگیت رو درمان کن اگر مشکلش افسردگی شما باشه بعد درمان افسردگی تون تمام ...

دو سال مشاور داشتم یک‌ سال قرص خوردم بی انگیزه شدم ، الان دو ماه قطع کردم انگیزه ام برگشته کار میکنم و زبان فرانسه م رو شروع کردم اما زود عصبانی میشم دلم میخواد همه وساییل رو بشکنم ، قبلا اینجوری نبودم امروز که گوشی رو پرت کردم توی دیوار تا یه ریع شوک بودم از کاری که کردم ، شاید به خاطر قطع قرص ، از خودم میترسم ، ولی درست میگید نباید با این افسردگی بچه دار بشم.