2777
2789
عزیزم سخته ویندوز نصب کردن؟ من میخوام ویندوزم رو عوض کنم ولی میترسم لپ تاپ رو به فنا بدم

نه خیلی ام آسونه فقط درایو ویندوز که همون c هست پاک میشه و نرم افزارهایی که نصب کردید دوباره باید نصب کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی ام آسونه فقط درایو ویندوز که همون c هست پاک میشه و نرم افزارهایی که نصب کردید دوباره باید نص ...

نمیشه گروه بزنیم  همتون باشین و بهمون یاد بدین

هرچی پول داشتم برای لپ تاپ دادم‌ 🥺۲۵۰فقط برای ویندوز میگیرن به غیر از نصب آفیس و کرک و انتی ویروس

راستش خودم بلد نیستم  بدار شوهرم بیاد خونه اگه تا اون موقع دوستان راهنمایی نکردن  اینجا ...

هیچی از نصب ویندوز حالیم نیست قبلا فیلمش نگاه کردم نشد یعنی بافلش خیلی سخته. میشه شما هم بیان تلگرامم لطفا@Farzanehrezapour

به جای ویندوز ۱۰ ۱۱ بزنید

با گوشیتون دانلود کنید باotg بریزید داخل فلش به هیچ برنامه ای نیاز نداره

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

سوالتون که مال پارسال بوده، اما الان ویندوز 11 توصیه میشه

اگه به نکات با دقت توجه کنید خودتون می تونید نصبش کنید
همونطور که می دونید الان ویندوز 11 آخرین نسخه ویندوز ماکروسافته و خیلی هم خوبه
یه ویدیو دیدم از کانال یوتیوب نوروزی آکادمی (همینو هم سرچ کنید داخل گوگل میاره)
خیلی خوب و با دقت همه چیزهایی که قبل از نصب و هنگام نصب باید بدونید توضیح داده
اینم لینکشه
https://youtu.be/3KDGH6MG-n8
می تونید موقع نصب این ویدئو رو روی گوشی نگاه کنید که مرحله به مرحله باهاش پیش برید

سوالتون که مال پارسال بوده، اما الان ویندوز 11 توصیه میشه اگه به نکات با دقت توجه کنید خودتون می تو ...

سلام گلم ممتونم ازمحبتتون  دیگه دادم‌نصب کردن اتفاقا ۱۱