2777
2789
عنوان

قرص کافئین

262 بازدید | 13 پست

چقدر بعد تاثیر میزاره 

۲۰۰ شو خریدم یکی خوردم شب بیدار بمونم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

اصلا مصررف نکن گلم

تمرکزو لشدت میاره پایین

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مصررف نکن گلم تمرکزو لشدت میاره پایین

روش نوشته میبره بالا 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

زیاد کار جالبی نیست این کار 

چرا 

نصف بخور  قویه

چقدر بعد تأثیر میزاره 

روش نوشته میبره بالا 

نه من از دکتر مغز و اعصابم پرسیدم گفت اصلا مصرف نکن

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
نه من از دکتر مغز و اعصابم پرسیدم گفت اصلا مصرف نکن

یکم عوارض داره شاید برا اون گفته 

تپش قلب و لرزش و اینا ....

هیچی  به مغز اسیب میزنه واسه چی اخه تا صبح بیدار باشی

درس بخونم 

ببین  اینقدر ارزش داره که به سلامتیت اسیب بزنی به مغزت اعصابت قلبت البته یه اسیب کوچولو

زیاد نمیخوام استفاده کنم یکی دوباره 

فقط میخوام ببینم بعد چند ساعت تاثیر میزاره چقدر بیدار نگه میداره همین 

بعد رو منم نمیدونم تاثیر داره یا نه من خوش خوابم قهوه هم روم جواب نمیده کلا یه ساعت بیشتر بعدش مست خواب میشم 

زیاد نمیخوام استفاده کنم یکی دوباره  فقط میخوام ببینم بعد چند ساعت تاثیر میزاره چقدر بیدار نگه ...

کلا راهت اشتباهه من دکتر نیستم ولی مغز ادم شب نیاز داره به خواب  حتی برای یاد گیری یعنی اگر نخوابی چیزای که روز خوندی وارد حافظه نمیشن خوب پس یه بخشی از خواب برای حافظه سلامتی حافظه لازمه 

پس اینطوری نیست که هرچی بیشتر بخونی بیشتر یاد بگیری 

یه بخش خواب برای اعصاب هست اعصاب که قلب کنترل میکنن ارامش و استرس  اینا با بیخوابی دچار اختلال میشن 

سیستم ایمنی  هوشیاری رشد بدن و خود مغز  معده 

تعادل هورمون ها 

وقتی نخوابی همه اینا بهم میریزن 

حالا چطوری بدن شما میخواد بخوابه و هورمون های  مخصوص به خواب ترشح میکنه 

اما شما بیای به روز بزنی تو دهن مغزت و بهش محرک بدی اونم قوی تا قلبت سریع تر بزنه و به زور کلیه هات  ادرنالین و کورتیزول ترشح کنن تا بدن بیدار نگه داشته بشه 

خلاصه بگم این راه درست یادگیری نیست