2777
2789

زخم زبون به هیچ وجه... فقط خواستم کمک کنم گاهی تلنگر زدن وکوبنده حرف زدن بهتره حقیقت هم همینه.. اون شبایی که تو دنبال قوی ترین آرام بخش هستی که بخوابی اون کنار شوهرش راحت خوابیده.. اگه یه روز خبر بارداری و بچه دار شدنش رو بشنوی چیکار میکنی؟؟ به خودت بیا.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا توی یه دفتر یا نوت گوشیت نمی نویسی؟!😑😑

مینویسم دیگه اینجا جلو چشمم نیست اکانتمم یه مدت بعد میبندم ولی نت گوشی رو میبینم باز

برای کسی نه مزاحمتی دارم نه آسیبی 

فکر نکنم ایراد داشته باشه

کاربر آقا 🕳حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده

تو میگی دنبال برگشتنش نیستی بعد اینجا دنبال کاربریش میگردی... 

میگی دنبال برگشتنش نیستی اما هرجا میدونی هست میخوای باشی.. 

میگی میخوای فراموشش کنی اما دم به دقیقه آهنگ هایی گوش میدی که تورو یاد اون می‌ندازه... 

الان داری خودتو گول میزنی یا ما کاربرا رو به مسخره گرفتی؟ 

تاپیک میزنی چطوری فراموشش کنم؟ درحالی که هرکاری میکنی که بیشتر به یادش باشی.. 

دارید میبینید حال من رو؟  بنظرتون میتونم با یه دختر دیگه کنار بیام؟  اون من رو فراموش می ...

اون عین شما فراموش نمی‌کنه من میدونم که نمیکنه نابود میشه!!

راضی نباشید به نابودیش ....

به دنبال وارستگی 
تو میگی دنبال برگشتنش نیستی بعد اینجا دنبال کاربریش میگردی...  میگی دنبال برگشتنش نیستی اما هر ...

چه ربطی داره کاربریش به برگشتنش

گفتم میخوام فراموش کنم ولی نمیتونم 

بیخیال توروخدا من کاری به کسی ندارم واسه خودم مینویسم و یه مدت دیگه این اکانت رو میبندم میرم

باشه.. هرجور راحتی کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو به خواب میزنه رو نه... حالا مثلا کاربریشو پیدا کردی چی میخوای بهش بگی؟ نه چی میگی؟ من قصد ناراحت کردن و دل شکستن ندارم هرچند دل شما دیگه جایی برای شکستن نداره.. اما فقط خواستم خواهرانه کمکت کنم.. شرمنده اگه ناراحت شدی دیگه نظری نمیدم.. امیدوارم خدا کمکتون کنه تو مسیر زندگی

اون عین شما فراموش نمی‌کنه من میدونم که نمیکنه نابود میشه!! راضی نباشید به نابودیش ....

راضی نیستم ولی من خودم گرفتارم نمیتونم یه گرفتاری بزرگ تر واسه خودم و یه آدم دیگه بسازم

قضیه من و اون خیلی با هم فرق داره اون فراموشم میکنه رابطه ما اونقدر هم عمیق نبود که نتونه فراموشم کنه

راضی نیستم ولی من خودم گرفتارم نمیتونم یه گرفتاری بزرگ تر واسه خودم و یه آدم دیگه بسازم قضیه من و ا ...

فراموشش کن تا مثل من گرفتار هزارتا دردو هزارکوفت و زهرمار نشدی میدونم سخته ولی شدنیه خودم ۲سال افسردگی داشتم بخاطر کسی که روزی هزاربار میگم کاش هیچ وقت تو زندگیم نبود 

زندگی میکنم با قانون خودم
باشه.. هرجور راحتی کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو به خواب میزنه رو نه... حالا مثلا کارب ...

نه بابا دشمنتون شرمنده