2777
2789
عنوان

ادم لا.شی

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست

نه دختر آدمی که اینطوری باشه هیچوقت تغیر نمیکنه مگر اینکه خودش بخواد که به لطف و قوه ی الهی این بشر نمیخواد 

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه شما، مبتلا به اختلال  «مازوخیسم» هستید که راه درمان شما تنها مراجعه به متخصص مغز و اعص ...

الان بره داروخونه بدون نسخه بهش این قرص رو میدن؟

این حالش خرابه ...این به دکتر نمی‌رسه ...این تا بره دکتر تو راه تلف شده از دست می‌ره ...  

الان بره داروخونه بدون نسخه بهش این قرص رو میدن؟ این حالش خرابه ...این به دکتر نمی‌رسه ...این تا بر ...

لورتا نوروفیدبک که قرص نیست بلکه امواج درمانی هست که چند جلسه باید بره تا به وسیله امواج درمان بشه 

الان بره داروخونه بدون نسخه بهش این قرص رو میدن؟ این حالش خرابه ...این به دکتر نمی‌رسه ...این تا بر ...

فدات شم ممنون میشم بی احترامی نکنی من فقط عاشق یه ادم اشتباه شدم لازم به دکتر مکتر ندارم

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت
لورتا نوروفیدبک که قرص نیست بلکه امواج درمانی هست که چند جلسه باید بره تا به وسیله امواج درمان بشه&n ...

پس دیگه هیچی ...اسی از دست رفت ...

واقعا دلیلش چیه آدم به کسی علاقمند میشه که رفتارهای نابهنجاری ازش میبینه؟

یعنی اون آدم بین اونهمه عادات ناموزون یه رفتار قشنگی داره که آدمو جذب خودش می‌کنه ؟! 

فدات شم ممنون میشم بی احترامی نکنی من فقط عاشق یه ادم اشتباه شدم لازم به دکتر مکتر ندارم

من واقعا قصد بی احترامی ندارم ، فقط واقعا یه طنزی رو توی تاپیکت مشاهده کردم که احتمال دادم که شما هم قصدت از این تاپیک شوخی با این علاقه و گرایشت باشه ...! 

باید به همون نسبت که پسرهای لاشی پیدا میشن دخترهای علاقه‌مند به این جور پسرها هم باشه که در طبیعت تعادل برقرار بشه . 

هر سادیسمی نیاز به یه مازوخیستی داره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .