2777
2789
عنوان

دندان

83 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من‌مدت کوتاهی بین دندونم ی سیاهی ریز هست 

ی خمیر دندون خوب میخام برای ازبین بردنش 

ک بعدا پول اومد دستم میرم دکتر ولی فعلا میخام توی این ۴.۵ ماه این سیاهی بیشتر نشه ی خمیر دندون خوب مخصوص این مشکل معرفی میکنید ممنون میشم🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس چیکار کنم؟راحلش چیه

هیچی از این به بعد مسواک بزن نخ دندونم بکش هر شب تا بیشتر نشه بعد بری برات ترمیم سطحی بزنه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

این دیگه کارش با خمیر دندون راه نمیوفته..چند ماه دیگه عمق مشکل بیشتر میشه هم دندونت اسیب بیشتری دیده هم نیاز به کار بیشتری داره هم هزینه بیشتر ..پس الان برو درس کن پول نداری شده قرض کن یا یه چیزی بفروش به خاطر خودت میگم بعد ببشتر روت فشار میاد..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
این دیگه کارش با خمیر دندون راه نمیوفته..چند ماه دیگه عمق مشکل بیشتر میشه هم دندونت اسیب بیشتری دیده ...

بخدا الان‌نمیشه چون من‌پشت‌کنکوریم فقط باید بخونم میگم بعد اردیبهشت برم بخاطر همین ی راحل میخاسم ک بیشتر نشه تا اونموقه 

بخدا الان‌نمیشه چون من‌پشت‌کنکوریم فقط باید بخونم میگم بعد اردیبهشت برم بخاطر همین ی راحل میخاسم ک ب ...

چه خبره خواهر مگه ..یه ویزیت میری که نیم ساعتم نمیشه قبلش زنگ بزن بپرس دکتر هس برا ویزیت برو چکاپ بشه دندونت بگه باید چیکار کنی بعدم یه جلسه میری احتمالا فقط یه ترمیم بخواد که اونم زیاد طول نمیکشه اگر بحث زمان منظورته..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
باشه ی خمیر دندون خوب معرفی میکنید من بدونم ک بیشتر نمیکنه  

سیگنال

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

عریزم هزینشو نمیدونی؟

ترمیم هزینش زیاد نمیشه البته به اینکه کدوم دندونه و با چه ماده ای ترمیم بشه هم بستگی داره..من چندییین ماه پیش ترمیم کردم ۱ تومن..البته دکتری ک من میرم ویزیتشم از بقیه دکترا بیشتره قطعا جاهای دیگ ارزون ترم کار میکنن اما خب درکل هزینه دندان پزشکی بالاست ..میتونید شمازه چنتا دندان پزشکی رو بردارید و قیمت ترمیم و پر کردن و اینارو بپرسید..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
ترمیم هزینش زیاد نمیشه البته به اینکه کدوم دندونه و با چه ماده ای ترمیم بشه هم بستگی داره..من چندییی ...

من تقریبا ۳ تا از دندونام وسطش سیاه شده خیلی ریزه 

اگ‌یدون دندون بشه ی تومن من صدرصد میشه ۳ تومن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️