2777
2789
عنوان

دوستان حرم امام رضا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 58 پست

مشکل خیلی بدی برامون پیش اومده عزیزم خیلی حیاتیه توروخدا دعا کن واسم بخیر بگذره و نتیجه آزمایشامم خوب باشه و طوریم نباشه و دبیری قبول شم الهی که حاجت روا شی هرکی واسم دعا کنه واسش دعا میکنم😭😭😭😭

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
@دختر_12    

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا از خدا و امام رضا برام شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین.  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برای @ملوسکتونم1  

@جان_و_جهانم  

@نون_بربریییی  

@دختر_رئالی  

@bibigolll  

برای @ترکیده_تونم1  

@maariii7  

@آیه_و_آیماه  

@سرو،محمد  

@گلیییی_خانم  

دعام کن عزیزم✨🥺منم برات حمد‌میخونم @queenمریم    مریم جان و خانواده اش

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی (ع) 

سلام دوست خوبم ، ممنونم عاطفه ی قشنگم ، خیر ببینی، انشاالله  قسمت خودت و عزیزانت بشه ، از خدا برات بهترین ها رو میخوام عزیزم ، برای حاجت روایی خودت و استارتر سی تا صلوات میفرستم🌹

استارتر خیلی التماس دعا🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

برای سلامتی و موفقیت طاها

رزق و روزی عارف

آرامش سودا و خرید خونه ی عالی 

حاجت روح انگیز

سلامتی و طول عمر نوبر 

اجرت با خدا

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

برای @ملوسکتونم1     @جان_و_جهانم     @نون_بربریییی     @دخت ...

سلام عزیزم ممنونم یه یادم بودی 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

سلام من به امام مهربونم ...سلام من به امام غریبم ...آقا جان جوادت اورژانسی بطلب...‌‌

زیارت قبول

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...