2777
2789
عنوان

دوستان حرم امام رضا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه هر کسی فرمول کرمِ سفیدکنندهvip میخواد به پست اخرم سر بزنه (۴۰ تومنه)  گرفتارم ممنون دوستان🙏

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

زهرا هستم

سلام منو ب آقا برسون  

دعا کن آقا ب حق جوادش دامن منم ب ؛ محمدم سبز کنه. با خانواده بیاییم پابوس آقا  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

تروخدا واسه منم دعا کن خیلی دوس دارم برم حرم ی دل سیر با اقا درد دل کنم خیلی خستم بریدم کاش خدا یبار دیگه نجاتم بده 

خاهش میکنم میکنم اگ میشع منم اونجا دعا کنید خودش میدونه کیم !❤️🌹

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

التماس دعا🙏

دعا کن همسرم منصرف بشه از طلاق

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

حدیثم برام دعا کن دو ساله منو نمیطلبه دلم گرفته دعا کن برام سخت محتاج دعام 🥺💔

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
2790
2778
2791
2779
2792