2777
2789
اسی برم قدر شوهرمو بدونم. 

حتما بدون همین قدر نشناسی ها ناسپاسیهاس که زنو شوهرمو دل چرکین میکنه تو قدرشو ندونی نبینی ریخته کسی که قدرشو بدونه .از همین محبتهای کوچیک کوه بسازیم تا نوک کوه پرواز کنیم.مثلا همین پری روز همسرم برا ناهار ختم یه بنده خدایی دعوت بود منم خونه برا خودمو بچه ها ناهار درست کرده بودم مختصر .زنگ زد چی پختی گفتم فلان چیز نیم ساعت بعد زنگ زد ناهار نخورین منم دارم میام خدا به سر شاهده رفته بود غذا از بیرون گرفته بود اومده بود گفتم وا چکاریه من ناهار پختم گف نه من دلم نمیاد شما ناهار اینو بخورین من یه چیز دیگه نرفتم ناهار .این برا من دنیاها ارزش داره قدر دانی مرد از زن یعنی این 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم ،عشقتون پایدار باشه

فدای تو.اخه برا این نوشتم گفتم که بعضی‌ها فک میکنن اگه شوهرشون حتما یه کار شاخدار کنه خوبه .نه ما در حد خودمون هستیم ابدا محتاج کسی نیستیم خدارو شکر منم بلدم از داشته هام لذت ببرم تا اینکه حسرت نداشته هامو بخورم اینجوری کیفش بیشتره

چقدر عالی  همیشه ازش تشکر کنم و بهش ابراز علاقه کن مرد کم پیدا میشه مثل ایشون، پایدار باشید

فدات گلم .زندگی جاریست خودمون باید حال دلمون رو خوب کنیم حال دلت خوب عزیز  

فدای تو.اخه برا این نوشتم گفتم که بعضی‌ها فک میکنن اگه شوهرشون حتما یه کار شاخدار کنه خوبه .نه ما در ...

عزیزم ، خانوادتون پر از عشق و خونتون پر برکت باشه 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
همسرم کارمند هستن یه شغل دومیم تو مغازشون دارن

اها .

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔