2777
2789
عنوان

راهنمایی خواهرانه

85 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه همکار دارم آقا هستن ، از کاراشون نمونه تو پیج شون میزاشتن منم اولین نفر بودم ک لایک میکردم آخه نتم همیشه وصله  .... به استوری هوایی ک نظرسنجی داشت فیدبک میدادم .... 

پیج من خصوصیه درخواست داد قبول کردم ... من ن عکس میزازم ن استوری ن هایلایت ... هیچی ....

دیدم پیام داد چرا هیچی نمیزارید گفتم اجازه ندارم و هم اینکه چند وقت دیگه آزمون دارم بهتره چیزی نزارم 

گیر داد از کجا بدونم خودتی یه عکس بزار گذاشتم و سریع برداشتم .... از فرداش میگفت بیا استوری خصوصی بزار منم اومدم یک سو تفاهمی ک به خاطر عکسام شده بود توضیح دادم ...

دیدم ناراحت شده و انفالو کرده و بعد هم یه جوری صحبت کرد ک منظور نداشته و معذرت خواهی بعد هم محترمانه گفت  هرررریییی ....  

الان من بی جنبه بودم و اشتباه برداشت کردم یا اون واقعا منظور داشته

اینم بگم از این وضع پیش اومده خ ناراحتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس من مقصرم تو این سوتفاهم؟

من که نمیدونم سوءتفاهمتون چی بوده عزیزم !؟ 

ولی منظورم اینه که هرگز جلوی یه جنس مذکر غریبه خودتو پایین نیار تا به اون چیزی رو ثابت کنی ، حالا هم هرچی که شده فدای سرت فراموشش کن . 

چه‌سوئتفاهمی پیش‌امده‌بود؟متوجه‌‌‌نشدم مجردید‌ یا...؟

من فکر میکردم اون منظوری داره ... آخه استوری هاشو باهام ست کرد چند بار .... بعد هم می‌گفت بیا استوری خصوصی بزاریم

من که نمیدونم سوءتفاهمتون چی بوده عزیزم !؟  ولی منظورم اینه که هرگز جلوی یه جنس مذکر غریبه خود ...

من پیام دادم ک عکس و استوری قبلاً باعث فلان سوءتفاهم شده و من دیگه چیزی نمیزارم و استوری همه دنبال کننده هامو لایک میکنم و .... ینی سعی کردم بفهمونم منظور خاصی ندارم