2777
2789
عنوان

سوال

34 بازدید | 2 پست

سلام. یه پسره هست همکار جدیده   دو هفته هست اومده. رفتارای عجیب می کنه. مثلا امروز گفت گوشیتو بده. گفتم چرا. گفت کار دارم. دادم. بعد با گوشیم شماره شو گرفت که شماره من بیفته. خیلی بدم اومد از این کارش. یعنی چی؟ منظور داره؟ 

یا مثلا سن و سال تولدمو پرسید. 

دیگه نظر خودت چی؟ خوب معلومه خوشش میاد ازت دیگه ولی یکم پر روئه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

خیلی کار بدی کردی دادی

شاید روزی با همین ثابت کنه تو بهش زنگ زدی و زبونت بسته بشه

باید قوی بشی

کسی میگه گوشیت رو بده بگو شخصیه

خیلی محکم بگو نترس با خجالت نگو  جلوی اینه تمرین کن تا یاد بگیری

خیلی پر رو و از خود راضی و عوضیه

اصلا ادم حسابت نمیکنه

مراقب باش این جور ادما خیلی عجیبن با نوعی استحکام درونت نفوذ میکنن خیلی خطرناکن و هر لحظه بخوان میزنن توی گوشت ولی فکر میکنی حقت بوده

فهمیدی ؟

نهایتش میگفت شماره ات رو بده به من

اگه نهایتش زنش بشی

یه روز میگه اینو امضا کن بعد میبینی مهریه ات رو بخشیدی

ازش دوری کن

نذار روت مسلط بشه

تنها راهت اینه که گرگ ببینیش

فکر کن مدفوعه و نجس  اگر نه باعث اخراج و بی ابروییت میشه

مراقب باش

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.