2777
2789
عنوان

حرکتی بزنم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 30 پست
الان برگشته به من پی ام داده که بعد دانشگاه با دوستام رفتم بیلیارد یادم رفت پیام بدم😕 زنگ زد ج نداد ...

خب خیلی منطقی خواسته‌هات رو بهش بگو، بگو دوست داری که از کاراش بهت خبر بده. ببین جوابش چی میشه!

اگر قبول کرد و گفت که حق با توعه، و سعی میکنم عادت کنم که از کارهام مطلعت کنم که چه عالی

اگر که نه برعکس، جبهه گرفت و بحث کرد باید خودت بیشتر فکر کنی ببینی مطمعنی که میخوای باهاش باشی..

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان برگشته به من پی ام داده که بعد دانشگاه با دوستام رفتم بیلیارد یادم رفت پیام بدم😕 زنگ زد ج ند ...

بگو چه خوب خوش گذشت بهت؟

وقتی جواب داد واضح حرفتو بگو 

هیچوقت عصبی نشو سر این مسائل 

بگو دوست دارم اگر بخشی از زندگی هم قراره باشیم از هم خبر داشته باشیم هر چند کوتاه 

اگر قبول کرد و عذرخواهی کرد و رعایت کرد که اوکی 

اگر نه بیشتر درموردش فکر کن و بیشتر از این دوبار شد این رفتارش بدون تعارف جدا شو 

لطفا لطفا لطفا هر زمان دیدی رفتارش اشتباهه جدا شو 

با اووووولین رفتاری که میبینی ریشه ای اشتباهه و رعایت نمیشه جدا شو نگو درست میشه 

به منطقت در کنار احساست ارزش بده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان برگشته به من پی ام داده که بعد دانشگاه با دوستام رفتم بیلیارد یادم رفت پیام بدم😕 زنگ زد ج نداد ...

کآرت خوبه خواهر قشنگ بهش بگو من منتظرت بودم و با این که کار داشتم منتظر تو بودم که بد قولی نشه و از دستت ناراحتم که اگه دوست داشته باشه از دلت درمیاره

کآرت خوبه خواهر قشنگ بهش بگو من منتظرت بودم و با این که کار داشتم منتظر تو بودم که بد قولی نشه و از ...

اون پیامشو از تلگرام هنوز سین نزده بودم که حدودا بعد از دو ساعت بهش زنگ زدم ج نداد بعد 5 دیقه خودش زنگ زد گفت الو سلام خوبی؟ ناراحتی؟ گفت بعد بیلیارد و گیم نت بازی کردیم تازه الان تموم شد دارم میرم خونه.

احوالپرسی کردم گفتم سرکار سرم شلوغ بود نشد جواب تماست بدم...گفت اره انقد مشغول بازی و هیجانش بودیم با دوستام که یادم رفت تکست بدم..(البته نه اینکه تکست نده. داده بود ولی بعد از چند ساعت! ) بعد از تماس همون پیامشو سین زدم زدم که عکس بیلیاردشونم فرستاده بود. نوشتم اوکی...حالا الان پیام داده من رسیدم خونه..چه رفتاری داشته باشم امشب؟؟؟ ما هر شب تماس میگیریم با هم فیلم میبینیم حرف میزنیم بعد میخوابیم ولی امشب میخوام اینکارا رو نکنم.اوکیه؟

چه رفتاری داشته باشم امشب؟

بگو چه خوب خوش گذشت بهت؟ وقتی جواب داد واضح حرفتو بگو  هیچوقت عصبی نشو سر این مسائل  بگ ...

اون پیامشو از تلگرام هنوز سین نزده بودم که حدودا بعد از دو ساعت از تماسش که گذشته بود بهش زنگ زدم ج نداد بعد 5 دیقه خودش زنگ زد گفت الو سلام خوبی؟ ناراحتی؟ گفت بعد بیلیارد و گیم نت بازی کردیم تازه الان تموم شد دارم میرم خونه.

احوالپرسی کردم گفتم سرکار سرم شلوغ بود نشد جواب تماست بدم...گفت اره انقد مشغول بازی و هیجانش بودیم با دوستام که یادم رفت تکست بدم..(البته نه اینکه تکست نده. داده بود ولی بعد از چند ساعت! ) بعد از تماس همون پیامشو سین زدم زدم که عکس بیلیاردشونم فرستاده بود. نوشتم اوکی...حالا الان پیام داده من رسیدم خونه..چه رفتاری داشته باشم امشب؟؟؟ ما هر شب تماس میگیریم با هم فیلم میبینیم حرف میزنیم بعد میخوابیم ولی امشب میخوام اینکارا رو نکنم.اوکیه؟

خب خیلی منطقی خواسته‌هات رو بهش بگو، بگو دوست داری که از کاراش بهت خبر بده. ببین جوابش چی میشه! ...

اون پیامشو از تلگرام هنوز سین نزده بودم که حدودا بعد از دو ساعت از تماسش که گذشته بود بهش زنگ زدم ج نداد بعد 5 دیقه خودش زنگ زد گفت الو سلام خوبی؟ ناراحتی؟ گفت بعد بیلیارد و گیم نت بازی کردیم تازه الان تموم شد دارم میرم خونه.

اون پیامشو از تلگرام هنوز سین نزده بودم که حدودا بعد از دو ساعت از تماسش که گذشته بود بهش زنگ زدم ج ...

نه عزیزم چیزی نشده که 

چرا انقدر سخت گرفتی 

همون کار هارو انجام بده باز هم و سخت نگیر 

رفتارت هم مثل همیشه 

قرار نیست سرد برخورد کنی وقتی دچار یه مشکل میشید 

حرفت رو میگی راحت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه عزیزم چیزی نشده که  چرا انقدر سخت گرفتی  همون کار هارو انجام بده باز هم و سخت نگیر&nb ...

اخه ینی چی اینطوری نمیشه که!

منو یادش رفته پیام بده و خبر بده

این چیز کمی نیس که ساده بگذرم وگرنه بازم تکرار میکنه!

نه عزیزم چیزی نشده که  چرا انقدر سخت گرفتی  همون کار هارو انجام بده باز هم و سخت نگیر&nb ...

میترسم راجبش حرف بزنم بشه نقطه ضعفم.

یا بدتر کنه برا مواقعی که مشکلی بینمون پیش میاد از این نقطه ضعف استفاده کنه.

بعضی پسرا هم هستن یه کاریو میگی برعکسشو انجام میدن!

اخه ینی چی اینطوری نمیشه که! منو یادش رفته پیام بده و خبر بده این چیز کمی نیس که ساده بگذرم وگرنه ...

من گفتم حرف نزن باهاش؟یا ساده بگذر؟گفتم بهش بگو 

تو کامنت قبلیمم هست که گفتم چه جمله ای بگو 

اما دلیلی نداره با یکیار تکرار رفتارتو تغییر بدی میشه بچه بازی

میترسم راجبش حرف بزنم بشه نقطه ضعفم. یا بدتر کنه برا مواقعی که مشکلی بینمون پیش میاد از این نقطه ضع ...

تو ممکنه کوچک ترین اشاره رو کنی و اون بگیره دست 

اگر بخوای معیار رو این بذاری پس کلا نباید هیچ حرفی رو بزنی!

با همین چیزا هست که طرف مقابل شناخته میشه دیگه 

که چه قدر به خواسته هات احتراام مبذاره،برعکسشم میخواد انجام بده خب بده میفهمی ادم مناسبی نیست 

نوشته عزیزم قهری؟ بگم آره؟ 😂

نه 

بگو چرا قهر باشم عزیزم 

فقط لطفا بیا از حال هم با خبر باشیم و این روند رو رابطمون داشته باشه

اون پیامشو از تلگرام هنوز سین نزده بودم که حدودا بعد از دو ساعت از تماسش که گذشته بود بهش زنگ زدم ج ...

عزیزم الان دیدم جوابتو.. همونطوری که گفتن با پنهون کردن دلخوری مشکلی حل نمیشه، من درکت میکنم اما به عنوان شخص سوم که از بیرون شاهد این ماجرام فقط میتونم بگم‌که صحبت کن…. من و همسرم از روز دوستیمون تا الان که ۳ ساله ازدواج کردیم هیچوقت هیچ دلخوری رو از هم مخفی نگه نداشتیم، هرچی بوده بهم گفتیم و‌ سوتفاهم هارو حل و فصلش کردیم.. راه حل یه رابطه طولانی فقط صحبت کردنه، نه قهر یا بی محلی!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه  بگو چرا قهر باشم عزیزم  فقط لطفا بیا از حال هم با خبر باشیم و این روند رو رابطمون دا ...

و جواب های این دوستمون ahimsa چقدر عاقلانه و بالغانس.. واقعا افتخار میکنم که هم وطن های آگاه و روشن فکری مثل شما داریم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40