2777
2789
بله بده ضررش به خودت میرسه و خیلییییییییییییی ضرر داره کار اون اطرافیان هم به شدت اشتباهه

اوهومن آسیبامو دیدم و بعد این همه آسیب طاقتش و ندارم همه چیو فراموشش کنم کسی ک ازش کینه دارم مامانمه ک ی عمری عاشقش بودم و تنها آدم قشنگ زندگیم بود الان ی دقه بودنم نمیتونم تحمل کنم همیشه بابام و مامانم و آبجیم و مامانم و با اینکه ازش بدم میومد به هم رسوندم از خود گذشتگی کردم یکم میخوام به فکر خودم باشم چرا لا وجود اینکه نمیخواستمش اینا رو سعی کردم آشتی بدم چون حال بابام بد بود همش از خودگذشتگی حالا ک دارم ب خودم فک میکنم و با مامانم بر همیشه خدافظی کردم بابام میگ هر چی باشه مامانته اومده از تهران شمال اینجا مهمونی آخه ینی چی نمیتونم تحملش کنم حالم بدهههههه ینی چی هر چی اونا بخوان هر کاری اونا بگن خودم چی هنوزم ک هنوزه این اومده مهمونی بازم دارن زورم میکنن ک کنارش رو ی سفره حتی بشینم..........🖤🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوهومن آسیبامو دیدم و بعد این همه آسیب طاقتش و ندارم همه چیو فراموشش کنم کسی ک ازش کینه دارم مامانمه ...

🥲💔🫂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اوهومن آسیبامو دیدم و بعد این همه آسیب طاقتش و ندارم همه چیو فراموشش کنم کسی ک ازش کینه دارم مامانمه ...

حق داری اون کینه که میگن با این فرق میکنه 💔🥺

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز