2777
2789
عنوان

ناهار چی خوردین شام چی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 33 پست

سوپ برای خودم و پسرم 

شامم احتمالا قیمه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو پیازههههه چجوری درست میکنیووو

پیاز فراوان سرخ میکنم نمک زردچوبه میزنم بعدشم سیب زمینی ابپز شده رو توش له میکنم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

این دفعه سومه میگم😂😂 قنبرپلو  شام هم نمیدونم شاید دونات مرغ درست کنم

دونات مرغ؟

دستورشو میگی؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

این دفعه سومه میگم😂😂 قنبرپلو  شام هم نمیدونم شاید دونات مرغ درست کنم

قنبر پلو چیه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ناهار هیچی تا ساعت دو خواب بودم بعدم پاشدم رفتم بیرون الانم اومدم میخوام ساندویچ مرغ درس کنم بچه ها ...

من مرغ و میپزمریش ریش میکنم. بهش سس مایونز و خیار شور و جعفری توش خورد میکنم.

همین 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دونات مرغ؟  دستورشو میگی؟

بله

یک سیب زمینی آبپز کوچک رو پوست بگیرین و چهار قاچ کنین و با یک پیاز و دو حبه سیر و یک سینه مرغ بدون استخون

نمک و زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن داخل غذاساز بریزین و کامل میکس کنین و بریزین تو قیف یکبار مصرف و به شکل دایره دربیارین بذارین نیم ساعت تو فریزر بعد بزنین تو مخلوط اول تخم مرغ بعد پودر سوخاری بزنین و سرخ کنین

‌‌اگه میخوای خیلی ترد بشه سیب زمینیش رو زیاد نزن و حتما از پودر سوخاری درشت پانکو استفاده کن

قنبر پلو چیه

یه غذای شیرازی خوشمزس😍

گوشت رو با پیاز و نمک.فلفل.پاپریکا.پودر سیر به و اردنخودچی ورز بده تا منسجم بشه و بعد قلقلی کن(اصلا آرد نخودچی رو حذف نکن چون باعث میشع موقع تفت دادن کوفته قلقلی هات، صاف و یکدست سرخ بشن)

کوفته قلقلی هارو تو روغن داغ سرخ کن، بعد تو همون تابه پیاز رو سرخ کن و بهش گردو و زرشک و کشمش و رب انار و زعفرون دمکرده بزن (یکی از راز های خوشمزه شدن این پلو پیاز داغ زیاده) برنجت رو ابکش کن و ته قابلمه نچسبت روغن بریز با یکم زعفرون دمکرده حالا نون تهدیگ رو برش مثلثی بزن و بچینشون به ترتیب برنج و مایه کشمکی و کوفته قلقلی ها رو بریز روی هم تا موادت تموم بشن. اخرسر روی برنج زعفرون دمکرده و کره بزار و اجازه بده ۴۵ دقیقه روی گاز دم بکشه😁 

تهدیگ‌نون پیتا عالی میشه ،برنج و دون بردار ،چرب و چیلی و خوش نمکش هم بکن ،کنارش هم ماس خیار بزار 

نوش جون خودت و خودش

یه غذای شیرازی خوشمزس😍 گوشت رو با پیاز و نمک.فلفل.پاپریکا.پودر سیر به و اردنخودچی ورز بده تا منسجم ...

مرسی آبجی دستت دردنکنه توضیح دادی شات گرفتم واسه فردا ناهار درست کنم😍

خواهش میکنم عزیزم نوش جانت🩷 اینم عکسشه

اینو خودت درست کردی؟

بله یک سیب زمینی آبپز کوچک رو پوست بگیرین و چهار قاچ کنین و با یک پیاز و دو حبه سیر و یک سینه مرغ ب ...

دست گلت درد نکنه

حتما امتحان میکنم