2777
2789
عنوان

-رشد مو-

379 بازدید | 7 پست

خانما یکی از بلاگرا می‌گفت مامان بزرگم گفته اگر میخوای موهات سریع رشد کنه باید اول اینکه خیلی زود ب زود حموم نری دو اینکه ببافی مثلا یک روز دوز این بافته بمونه سه اینکه زود ب زود شونه کنی شما موافقید؟ من دیدم عکس چند سال قبلشو گذاشت فقد موهاش پر پشت میشد ولی بعد مدتی رشد هم کردن  

میخام موهام پرپشت شه چیکار کنم🥺🥺🥺

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

بافت خیلی به موها کمک میکنه چون باعث میشه رطوبتش حفظ بشه به شخصه با بافت مو هر روز، موهام بلند شد

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🙏😍  بافت زدی چه مدت بعد باز میکردی؟

هر روز صبح میبافم تا عصر ، بعد عصر باز میکنم شونه میکنم میبافم تا صبح 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی