2789
عنوان

خواستگار

208 بازدید | 8 پست

طرف کانادا دانشجو هس......قبلا خواستگاری کرد و من قبول نکردم.الان باز مطرح کرده.میگه۶ماه مجازی اشنا بشیم بعدش ۱ماه فقط میتونم حضوری بیام. نظرتون؟ .میشه یه ادمو این شکلی شناخت؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیزی که بهم ثابت شده اینه که ادما توی فضای مجازی از خود واقعیشون خیلی دورن:)))  

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده

دیروزم تاپیک زدی همه گفتن نه.. چه اصراری به شناخت این خواستگار دارید من نمیدونم.. هیچ شناختی مجازی صورت نمیگیره اونم ازدواج طرف هم دوره.. یا رد کن یا برو بشناس دیگه چی بگیم بهت.. خیلیا چند سال بعداز زندگی میگن نشناختیم همو. ووو شما هم از راه دور میخوای بشناسی والا بدرد نمیخوره اینطور. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

هزاران مشکل ممکنه داشته باشه که طی یک ماه دیدار اصلا شما متوجهش نشی از فیزیکی بگیر تا روحی.

خودتو درگیر اینجور ارتباطها نکن

ازدواج شوخی نیس بحث یک عمر زندگیه یک ماه واقعا براش کمه اون ۶ ماه هم چون مجازیه هیچ فرضش کن ارزشی نداره ارتباط مجازی حتی اگر ۱۰ سال باشه شناخت درستی بهت نمیده

در خود بطلب ؛ هر آنچه خواهی تویی️ 🌱