2777
2789
بگو توعم سگی🥲

به قول مختار ثقفی : جفای بزرگیست در حق این حیوان با وفا💔😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم که همیشه براش کنیز دست به سینه بودم از ته قلبم دوستش داشتم صاف و صادق بودم

عجب دیوثی 

تلاش کن صداشو ضبط کنی به دادگاه ارائه بدی میتونه ده سال حبس بشه...تو باید طلاق بگیری ازین بی شرف پدرسگ

تو ای بال و پر من🌸رفیق صفر من🌸میمیرم اگه سایه ات نباشه رو سر من....چند هفته دیگه کنکور ناز به دنیا میاد😍🥰
😂فقط حالت هلورو توجه کن

هلو حرمت داره 

هلوهم نمیتونیم بخوریم😔😂

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

بگو اختیار داری جن دگی از خودته هنوز استاد مایی ک ونی 

البته با عرض معذرت دوستان

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
چراگفته

چون زیپ کادشن دخترم خراب شده بود نبردم تعمیرگاه گفتم بیکاره. بی پوله به خواسته خودش بردم خونه دوستم دوختم بعد دیروز دوستم گفتش چرخم نشکل پیدا کرده میشه بیام خونت برام درست کنی شلوارمو منم قبول کردم گناااااه من اینه

به قول مختار ثقفی : جفای بزرگیست در حق این حیوان با وفا💔😂

اینم حرفیع 🥲😂

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
بگو اختیار داری جن دگی از خودته هنوز استاد مایی ک ونی  البته با عرض معذرت دوستان

می تونه واقعا عملیش کنه فقط یه خیار لازمه

تو ای بال و پر من🌸رفیق صفر من🌸میمیرم اگه سایه ات نباشه رو سر من....چند هفته دیگه کنکور ناز به دنیا میاد😍🥰
عجب دیوثی  تلاش کن صداشو ضبط کنی به دادگاه ارائه بدی میتونه ده سال حبس بشه...تو باید طلاق بگیر ...

جلو دخترم جن...ده صدام میکنه میگه بابا برو به اون جن...ده بگو چیکار میکنه

می تونه واقعا عملیش کنه فقط یه خیار لازمه

وای یاد اون داستانه افتادم مبگفت علت طلاقم‌اینه زنم بزور میخواست خیار کنه توم 😂🤣🤣🤣

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
جلو دخترم جن...ده صدام میکنه میگه بابا برو به اون جن...ده بگو چیکار میکنه

عزیزم تو دیگه قرار نیست باهاش زندگی کنی این یک بی شخصیت صداشو ضبط کنی دخترتو هم از شر این بی شرف و بی ادب راحت میکنی بهتره دخترت در حضور چنین آدمی بزرگ نشه این آدما عقده چندین و چند ساله خانواده خودشون رو سر دختر مردم خالی میکنن