2777
2789
عنوان

یوگا و افزایش قد

958 بازدید | 10 پست

قدم 165میخوام 170بشم

به نظرتون یوگا خوبه؟؟؟

14سالمه

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يوگا تمرينهاش كششي هست و اگر ستون فقرات خيلي صاف و صوف نباشه كمك ميكنه به شكل طبيعي برگرده و در نتيجه مثل طنابيه كه طولش تغيير نكرده فقط مچاله بوده حالا صافش كردن

ولي در كل خوبه منم شنيدم كه به شد قد كمك ميكنه 

براي شما اولا تغذيه مهمه دوما تحرك داشتن

دوما 

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
ورزش والیبال بسکتبال  تغذیه خوب  لبنیات شیر و پروتئین عالیه

شرایط رفتنشو ندارم

شیر هر روز میخورم

چه پروتئینی خوبه

مولتی ویتامین خوبه

یا دی و E

کلسیم چی؟

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
خوبی بسه بلند زیاد جالب نیست همونطور ک کوتاه نیست

نه ولی 170عالیه

هرچی قدا بلندتر باشه الان بهتره

شرایط رفتنشو ندارم شیر هر روز میخورم چه پروتئینی خوبه مولتی ویتامین خوبه یا دی و E کلسیم چی؟

بادوم بخور روزی ۲۰ عدد 

کلسیم و دی خوبه 

ال ارژین با اجازه دکتر بخور 

حرکات کششی تو نت زیاده سرچ کن تو خونه انجام بده

فعلا امضا ندارم
بادوم بخور روزی ۲۰ عدد  کلسیم و دی خوبه  ال ارژین با اجازه دکتر بخور  حرکات کششی ت ...

اتفاقا امروز یه دونه بادوم خوردم😕لامصب گرونه

چشم عزیزم حتما عمل میکنم به حرفات