2789
عنوان

دفع همزاد

19644 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها من چند ماهی هست کلا تو کارم گره میوفته و اصلا همه جوره کارام پیش نمیره

یکی از آشناهام گفت لابد همزاد داری منو برد پیش همسایشون اونم گفت همزاد داری باید دفع کنی این قضیه برای یه هفته پیشه الان آشنامون زنگ زده میگه همسایمون یه دعا برات نوشته که با موی گربه بسوزونیش!

کسی میدونه اصلا این چیه!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12488445/شوهرم-عاشق-شده گزارش بزنین فهمیدم یکی از اشناهام ...

بذار برای نی نی یار حذف تاپیک 2...تا ساعت 3 وقت داری

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

از این کار نکن از این کارانکن دعا رو هیچوقت هیچوقت هیچوقت نسوزون که بدتر میشه ایت الکرسی بخون قرآن بزار صداش پخش بشه تو خونه سوره جن سوره یونس سوره نور همیشه وضو بگیر چهار قل بخووون 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

دعا نگیر اصلا با گلاب و سرکه دفع میشه 

۴۵ روز سوره بقره پخش کن تو خونه ات

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من سر این قضیه زندگیم داشت نابود میشد چون اجازه نداشتم پیش شوهرم بخوابم،خودکشی کردم که حداقل خلاص شم ...

چرا پیش شوهر اجازه نداشتی بخوابی ؟!

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اصلا عزیزم به هیچ عنوان این کارو نکنی تاثیرات منفی توی زندگیت میزاره بهترین راه حل برای این کار گرفتن حرز امام جواد با آدابش هست و گذاشتن یک قرآن کوچیک در زیر بغل چه چیزی میتونه روی قران تاثیر بزاره چه دعا و حکمی بالا تر از قرانه؟؟؟ معذتین هم زیاد بخون آبجی گلم اصلا به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان پای اینطور مسائل رو به خونه زندگیت باز نکن بعد ها میفهمی چرا گفتم بهترین راه حل حرز امام جواد و قران بزار صدای اذان توی خونتون پخش بشه سرتو توی یقه لباست فرو کن و اذان رو با صدای بلند برای قلبت بخون زیارت مختصر امام رضا هم برای این موارد عالیه موقع ریختن آبجوش بسم الله کن شبا زیر درخت رد میشی هم همینطور موقع رفتن به حمام هم با بسم الله وارد شو یاعلی

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
از این کار نکن از این کارانکن دعا رو هیچوقت هیچوقت هیچوقت نسوزون که بدتر میشه ایت الکرسی بخون قرآن ب ...

میدونی چرا بهم گفته موی گربه بسوزونم؟

تازه گفته یه انگشتر هم باید دستم کنم که اونم باید دستم باشه همیشه