یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام.فراموش میکنی به مرور زمان.لطفا" در انتخاب بعدیتون دقت کنید و ببینید از رابطه چه چیزی میخواین آیا اصلا" وارد رابطه با فردی که به هم نمیاین بشم یا خیر و خیلی سوالات دیگه.من هنوز وارد رابطه دوستی با کسی نشدم آخه دلیلی نمیبینم که به خاطر اینکه از تنهایی در بیام برم با خانمی باشم که فقط من رو از تنهایی در بیاره،دوست داشتن اینطور نیست.قطعا" به نفعتون بوده که رابطه رو تموم کردین.توی رابطه ها بیشتر دختر خانمها ضرر میکنن.موفق باشین.
سلام.عاطفی، خجالتی و زود رنج هستم.نگاه یه شهروند غربی رو به زندگی دارم. باور دارم که نیمه های گمشده با پذیرش نکات منفی همدیگر و داشتن مهارتهای اجتماعی زندگی عاشقانه ای خواهند داشت.پراگ پایتخت جمهوری چک رو دوست دارم.اقتصاد آزاد،شفاف و رقابتی که نشانه لیبرال دمکراسی هستش رو بهش علاقه دارم.حقوق بشر،حقوق حیوانات و حقوق پرندگان رو احترام میگذارم.به طبیعت نیاز دارم پس ازش مراقبت میکنم. ارادتمند شما امین هستم از شمال.تشکر که وقت گذاشتین.