2777
2789
عنوان

بهم نمیخندیدن

98 بازدید | 9 پست

من میخوام واسه اولین بار تو عمرم شلوار قد 90بخرم

نمیدونم با چه بلوزی بپوشم واسه تولد چه مدلی باید باشه. 

و اینکه جورابم میپوشن یا نه 

بچه ها نخندین بهم اولین بارمه خب

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی پینترست سرچ کن عزیزم. 

اگه نداری دانلودش کن، با وی‌پی‌ان واردش شو و اسم هر لباسی که استایلش رو می‌خوای سرچ کن. اگه هم نمی‌دونی به انگلیسی چی می‌شه، از گوگل معادلش رو پیدا کن. خیلی ایده می‌گیری. 

توی پینترست سرچ کن عزیزم.  اگه نداری دانلودش کن، با وی‌پی‌ان واردش شو و اسم هر لباسی که استایل ...

دستت درد نکنه گلم.

من لباس زیاد میخرم بلد نیستم چی با چی بپوشم

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

خواهش می‌کنم.  اگه هربار بتونی کلیدواژه درست رو پیدا و سرچ کنی داخلش، خیلی از سردرگمی درت میار ...

الان نصبش کردم ولی خیلی گنگه متوجه نمیشم زیاد که کجا باید نوع لباس و پوشش انتخاب کنم  

الان نصبش کردم ولی خیلی گنگه متوجه نمیشم زیاد که کجا باید نوع لباس و پوشش انتخاب کنم    

ببین، یه گزینه سرچ داره اون بالا. اون‌جا چیزی که می‌خوای رو سرچ کن تا برات بیاره. 

مثلا برای شلوار مام استایل سرچ می‌کنی: 

mom style jeans 

می‌تونی هم تهش اضافه کنی style یا women's style یا مثلا اگه برای مهمونی می‌خوای party style تا جزئی‌تر اشاره کرده باشی. 

اگه اسم انواع مدل لباس پوشیدن (رسمی، کژوال و...) رو هم سرچ کنی و یادبگیری، هم بهتر می‌فهمی کجا چی بپوشی هم باز توی سرچ پینترست کمکت می‌کنه که تصاویر مختص اون استایل مخصوص رو نشونت بده. 10 دقیقه وقت بذاری و توی گوگل انواع استایل لباس پوشیدن رو سرچ کنی، یاد می‌گیری. 

[QUOTE=323770948]ببین، یه گزینه سرچ داره اون بالا. اون‌جا چیزی که می‌خوای رو سرچ کن تا برات بیاره.  مثلا برای ش ...[

خیلی ممنون از وقتی که برام گذاشتی قشنگم 

ببین، یه گزینه سرچ داره اون بالا. اون‌جا چیزی که می‌خوای رو سرچ کن تا برات بیاره.  مثلا برای ش ...

سرچ کردم برام آورد موفق باشی همیشه