2777
2789

منم استراحت بودم منم میترسیدم 

ولی الان میفهمم بیخودی به خودم خیلی سخت میگرفتم

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دیگ تااون حد من موقعه بارداریم استراحت مطلق پا‌میشدم توخونه ی کم قدم‌میزدم در حد حموم رو صندلی دسش ...

منم همینطوریم ولی تا میخندم میترسم به کیسه آب فشار بیاد

منم استراحت بودم منم میترسیدم  ولی الان میفهمم بیخودی به خودم خیلی سخت میگرفتم

چرا ؟

شمام نمیخندیدی من تا میخندم شکمم تکون میخوره انقد میترسم 

شمام سرکلاژ بودین

ن بابا اونقدم سخت نگیر فک‌نکنم‌کسی ب اندازه من سختی کشیده باشه تووبارداریش

منم سختی کشیدم ولی فقط سلامتیمونو از خدا میخوام درسته سخته ولی همینکه تهش خوشحالیه می ارزه 

چرا ؟ شمام نمیخندیدی من تا میخندم شکمم تکون میخوره انقد میترسم  شمام سرکلاژ بودین

خیلی ترسوبودم میخندیدم ولی بعدش عذاب وجدان میگرفتم😅

آره خیلی تکون میخورد😁

نه عزیزم سرکلاژ نشدم

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
منم سختی کشیدم ولی فقط سلامتیمونو از خدا میخوام درسته سخته ولی همینکه تهش خوشحالیه می ارزه 

دقیقا من دوماه اول هماتوم ۶۹ درصد گرفتم تا حد سقط رفتم بعد سنگ کلیه و درداش و عمل و شش ماه دبل جی داشتم بعد ماها اخر دهانه رحمم باز شده بود و هفته ۳۰ بود امپول پروژ زدم ۶تا پسرم ۳۵ هفته بدنیااومد

خیلی ترسوبودم میخندیدم ولی بعدش عذاب وجدان میگرفتم😅 آره خیلی تکون میخورد😁 نه عزیزم سرکلاژ نشدم

منم میخندم ولی تا کی باز میترسم که چرا اینکارو کردم من از کیسه آب میترسم با خنده فشار بیاد روش