2777
2789
عنوان

اقدام

74 بازدید | 9 پست

چند روز بعد اقدامم دل درد و کمردرد گرفتم حتی یبارش خیلییی شدید بود ولی الان یکی دوروزه ک خوبم و دردی ندارم

ک میشد ۱۱ روز قبل پریودم

ممکنه نشونه لقاح باشه؟ 

البته قبلا سابقه داشته ک یه هفته قبل پریود دردام شروع شه ولی مداوم بوده و قطع نشده

https://t.me/+1D_3FvHm8oplMWNk لینک گروه اقدامی ها  بیایید لطفا

عزیزم من تلگرامم مشکل داره نمیتونم عضو گروه بشم حتما باید منو اد کنن میشه درخواست دوستیمو قبول کنی بهم پیام بدی ای دی اینستامو بدم منو عضو کنی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ممکنه همون لقاح باشه، لک لانه گزینی داشتی؟ من اینجا خوندم طرف چند روز بعد رفته زیر سرم فشارش افتاده و فهمیده که اونروز لقاح انجام میشده ممکنه دردای شدید و غیرقابل تحمل بیاد برای بعضیا

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

ممکنه همون لقاح باشه، لک لانه گزینی داشتی؟ من اینجا خوندم طرف چند روز بعد رفته زیر سرم فشارش افتاده ...

اره درد داشتم ولی لکه نه

برای بچه اولمم لکه لانه گزینی نداشتم

اره درد داشتم ولی لکه نه برای بچه اولمم لکه لانه گزینی نداشتم

خب پس انشالله که بارداری😍😍😍

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

ینی این درد ممکنه نشونه لانه گزینی باشه؟  ۸ روز مونده تا پریودم...

اره عزیزم همه چیز امکان داره...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز