2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام خانگی شرکت کن 

همون دو تومن ببر بده سکه پارسیان 

پولاتو پس انداز کن 

و این تاپیک مفید بخون https://www.ninisite.com/discussion/topic/11519687/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-آمد-ها-و-نحوه-ی-بهتر-پس-اندازکردنش-2?page=867

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️

شوهرم بسیارررررررررر ولخرجه منم تا میتونستم براش قسط درست کردم فقطم از این صندوقای خونگی

از بانکم براش چند تا وام ‌گرفتم‌ که قسط بده و ولخرجی نکنه

وامهارم ریختم تو حساب خودم که نتونه خرج کنه

حالا شرایط شمارو نمیدونم ولی این روش خوبیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از همه ولخرج تر بودم و از دست خودمم بشدت عصابم خورد بود

یروز تو نینی سایت ی تاپیک دیدم در مورد خرج و مخارج بود دیدم مردم چقدر خوب خرج میکنن و در کنار تفریح و لباس پس اندازم دارن دیگه یواش یواش دارم درست خرج میکنم

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

منوشوهرم برعکسیم بهم میگه تذکربده وقتی دارم ولخرجی میکنم من خودم ب اندازه بجا خرج میکنم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

منم برعکس تو . پول دستم میاد خرج نمیکنم .

:(

چون همش میگم به چه درد میخوره ؟ مثلا الان دلم میخواد کلییی کیف و کفش و لباس بخرم  . بعدش میگم اخه جایی میری که بپوشی ؟ اونا هم بمونن از مد برن 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .