2777
2789
عنوان

واقعاً چرا؟😐😂

108 بازدید | 6 پست

خیلی وقت ها شده یه ایده ای به ذهنم میرسه برای نوشتن ولی فکر میکنم چرته و پشیمون میشم از نوشتنش(منظورم داستان)

چند روز بعد میبینم ازش فیلم ساختن دقیقاً از همون داستانی که میخواستم بنویسم😑💔

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بعضی وقتا یه چیزایی تو ذهنم اختراع میکنم یا مثلا میگم قلان چیز اگه این کاراییم میزاشتن روض بهتر میشد یا اینجوریش میکردن بهتر بود بعد چن وقت می شنوم که اینجوری شده😂😔

عهههه فکر کردم فقط من اینجوریم.  کلی ایده داشتم و دارم و همش اینجوری شد

من میخوام یه داستان عاشقانه بنویسم ببین موضوعش خوبه؟

دختره یه تومور تو سرش داره و پسره با هم همکلاسی و عاشق هم بودن بعد همکلاسی حسود دختره با نقشه ی شومش بین اونا رو به هم میزنه دختره که فکر میکنه رلش بهش خیانت کرده خودشو یک روز تمام گم و گور میکنه و آخر سر جلوی در خونه پدر مادرش پیداش میکنن و دختره مجبور میشه عمل کنه چون مریضیش عود کرده از مرگ نجات پیدا میکنه ولی حافظه شو از دست میده یا تمام خاطراتش از ذهنش پاک شده پدر مادر دختره هم دیگه نمیزارن رل دختره حتی برای آخرین بار دخترشونو ببین تا اینکه بعد از چند سال همکار هم میشن و همدیگرو میبینن

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

من میخوام یه داستان عاشقانه بنویسم ببین موضوعش خوبه؟ دختره یه تومور تو سرش داره و پسره با هم همکلاس ...

اگر بهش قشنگ شاخ و برگ بدی خوب میشه. یه جا خوندم همه ی داستان هایی که نوشته شده تقریبا از یه الگو پیروی میکنن. نویسنده ی خوب کسیه که بتونه یه داستان تکراری رو با روشی جدید بنویسه و مسیر داستان رو خوب بسازه. باید چالش برانگیز باشه داستانت. هرجا دیدی تکراری یا خسته کننده شد بگرد یه دردسر و مشکل پیدا کن آوار کن رو سر شخصیت داستانت😁

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜