2777
2789
عنوان

چقدر بهش بدم؟

240 بازدید | 25 پست

دوستم تو فروش محصولی بم کمک میکنه مشتری پیدا می کنه

هر محصول حدود ۸۰۰ تا ۱ تومن سودش هست 

چقدر از هر فروش بهش بدم؟

اون فقط تو پیدا کردن مشتری کمک می کنه سرمایه و زحمت تهیه جنس با خودمه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قانون کارش 20 درصد هسش، 

در ضمن اسی هیچ وقت یادت نره... شما. سرمایه و کارشان که از شما باشه.. اصل فروختن و مشتری داشتنه.. پس کار اونو بی منت نکن

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
۶۰ شما ۴۰ اون منظورم درصده

اون فقط مشتری پیدا میکنه من این همه سرمایه گذاشتم .بار کشیدم ازون سر دنیا.... اون فقط زنگ میزنه این طرف و اون طرف

نه خیلی کمه حداقل ۶۰۰ هرمحصول ۲۰۰

بخدا اول نوشتم ۶۰۰ بعد پاک کردم گفتم الان میریزن سرم 

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

قانون کارش 20 درصد هسش،  در ضمن اسی هیچ وقت یادت نره... شما. سرمایه و کارشان که از شما باشه.. ...

من مشتری بغیر از اونی که اون معرفی کنه هم دارم که حتی جنس رو یکجا باهم بر میداره. بی منت نمی کنم. ولی در مقابل زحمتی که کشیدم حرصی که من خوردم اون راحت فقط زنگ میزنه شد.. شدد. نشد مشتری هم نیومد اون نه حرصی میخوره نه زحمتی کشیده نه سرمایه ای گذاشته