2777
2789

باید از پایه کلاسای تاتر رو شرکت کنی ی چند سال حرفه ای بشی بعدش دیگه اجرا میکنی میتونی دانشگاه هم رشته تاتر و بازیگری انتخاب کنی

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعن چی از پایه میشه بیشتر توضیح بدین

خب شما مگه تاحالا تاتر کار کردید؟!

کلی اصول داره اجرا روی صحنه ولی اگه واقعا بخای زود پیشرفت میکنی و بعدش تاتر شهرتون اجرا میکنید در کنار جذابیتی ک داره فراز و نشیب هم داره

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
خب شما مگه تاحالا تاتر کار کردید؟! کلی اصول داره اجرا روی صحنه ولی اگه واقعا بخای زود پیشرفت میکنی ...

نه تاحالا کار نکردم

منظورم اینه که واسه این کار باید ا کجا شروع کنم برم کلاس تئاتر؟

نه تاحالا کار نکردم منظورم اینه که واسه این کار باید ا کجا شروع کنم برم کلاس تئاتر؟

بله برید کلاس تاتر شرکت کنید ک اگه میخاید دانشگاه هم تاتر بخونید اماده باشید

بپرسید تو شهرتون کجا برگزار میشه