منم تا قبل از ازدواج ندیده بودم😂
مرغ یا گوشت رو میزاری خوب سرخ شه بعد یه پیاز رو ریز خورد میکنی بهمراه زرچوبه و فلفل و هر ادویه دیگه ای که دوست داشتی یکم با گوشت یا مرغت تفت میدی و اب میریزی روش میزاری مرغ یا گوشتت بپزه
بعد کلمت (کلم قمری) رو یکم سرخ میکنی
وقتی گوشتت درصد بیشتریش پخته بود
کلم رو بهش اضاف میکنی رب و نمک هم میزنی و میزاری آبش غلیظ شه و جا بیوفته
این دستوری بود که مادر شوهرم بهم گفت و واقعا طعم خورشتش عالیه نمیدونم چرا واسه من شیرین شد