2777
2789
عنوان

خدایا

40 بازدید | 4 پست

خدایا خیلی دوست داریم هممون دوست داریم  

ببخشید ک گاهی وقتا بات قهرمیکنیم دلتومیشکنیم اخه ما عین بچه ایم نمیدونیم چی برامون خوبه چی بد هعی گیرمیدیم بهمون باید فلان چیزو بدی تویی ک میدونی چی خوبه برامون همونو بده ماهم قول میدیم اینقد خوب باااااشیم و اروم تازودتر بمون بدی 😁خدایا توخیلی قشنگیییییی  خدایا توخیلی مهربونی ی جاهایی دستمو گرفتی ک فکرشم نمیکردم  خدایا همیشه باش بغلم کن بوسم کن مازم کن من ب خداییت ایمان دارم من ایمان دارم  ک همیشه کنارمی همیشه حواست هس راهو اشتباه نرم  خدایااااا دوست دارم خیلی عاشقتم خدااا سپاس گذارم ازت من هرلحظه و هرجاو هرثانیه منتظر بهترین اتفاقای زندگیمم  خدایا عاشقتم😘🤩😍

خدایا شکرت بابت اتفاق قشنگی که قراره امروز برامون بیفته 🥰

افرین ببین منتظرش باش امروز خونتو ابوجارو کن بزنوبرقص ورزش کن ارایش کن تا برسه اون اتفاق قشنگه زندگیتو روشن میکنه🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین ببین منتظرش باش امروز خونتو ابوجارو کن بزنوبرقص ورزش کن ارایش کن تا برسه اون اتفاق قشنگه زندگی ...

حتما عزیزم روزت بخیر خوشبخترین باشی 🌹🫂 بهترین ها برات اتفاق بیفته 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰