2777
2789
عنوان

نا باروری، میشه لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 27 پست
عجب حوصله ای داری ماشالله من سومی رو باردارم ازالان پشتم میلرزه که چه غلطی کردم 

خدا رو شکر کنید 

ان شاءالله قدمش براتون خیر باشه

من ۳ بار باردار شدم اما فقط یک فرزند دارم برای من هم دعا کنید اگر صلاح هست بهم فرزند دوم رو بدهد ان شاءلله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر کنید  ان شاءالله قدمش براتون خیر باشه من ۳ بار باردار شدم اما فقط یک فرزند دارم ...

خداروکه هرروز شکر میکنم فقط از بعدش میترسم چون بچم هنوز یکسالونیمشه یدونه هم مدرسه ای دارم همین الان به درساش نمیتونم به خوبی رسیدگی کنم چه برسه به سال دیگه 😭هیچ کلاسی نتونستم بفرستمش بابچه کوچیک سختم بود بردن اوردنش ازته دلم ازخدامیخام اگر به صلاحته بهت فرزندسالمو صالح بده شماهم برای من دعا کن حالم خیلی بده دارم جون میدم ازتهوع وفشارپایین و....

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
من وقتی باردار میشم سینک شیر میاد.تو ۷ماه کلا شیر دارم.سه تا بارداری این مدلی بود

یعنی ازسینت خودبه خود شیر میریخت یافشار میدادی شیرداشتی؟

سینهم خارش داشت میخاروندم شیر می امد‌از هفت ماهگی خود ب خود میریخت

برامن فقط بارداری اولم ماه آخر میریخت که شیرم خیلی زیاد بود بارداری بعدم اینجوری نبودم وشیرمم خیلی کم بود چیز خاصی تو بارداری میخوردی ؟من باز باردارم میخام شیرم زیادباشه 

خداروکه هرروز شکر میکنم فقط از بعدش میترسم چون بچم هنوز یکسالونیمشه یدونه هم مدرسه ای دارم همین الان ...

ان شاءالله خدا بهترین ها رو براتون رقم بزنه 

دعاتون بهم انرژی داد 

انگار نور تازه ای به قلبم تابید 

ممنونم از دعای خیرت عزیزم

اونقدر حرف شنیدم که نگو 

خیلی امید داشتم اما قسمتم نشد بچه دوم بمونه برام