من الان 3 ساله ترشح سینه اونم کم با فشار دارم، پرولاکتینم بالای، هفته یه دونه قرص کابرگولین میخورم، الان سه هفته خوردم، عوارضش زیاده 😥، شما خوردید باردارشدید چند عدد خوردید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدا رو شکر کنید ان شاءالله قدمش براتون خیر باشه من ۳ بار باردار شدم اما فقط یک فرزند دارم ...
خداروکه هرروز شکر میکنم فقط از بعدش میترسم چون بچم هنوز یکسالونیمشه یدونه هم مدرسه ای دارم همین الان به درساش نمیتونم به خوبی رسیدگی کنم چه برسه به سال دیگه 😭هیچ کلاسی نتونستم بفرستمش بابچه کوچیک سختم بود بردن اوردنش ازته دلم ازخدامیخام اگر به صلاحته بهت فرزندسالمو صالح بده شماهم برای من دعا کن حالم خیلی بده دارم جون میدم ازتهوع وفشارپایین و....
سینهم خارش داشت میخاروندم شیر می امداز هفت ماهگی خود ب خود میریخت
برامن فقط بارداری اولم ماه آخر میریخت که شیرم خیلی زیاد بود بارداری بعدم اینجوری نبودم وشیرمم خیلی کم بود چیز خاصی تو بارداری میخوردی ؟من باز باردارم میخام شیرم زیادباشه