2777
2789

کلا احساساتم از بین رفته منی که آنقدر مامانی بودم الان مدت هاست ازشون دورم ولی دلم تنگ نمیشه فیلم ناراحت کننده میبینم ناراحت نمیشم مثلاً فیلم شکنجه اون دختر بچه آوا رو دیدم همه گفتن گریه کردیم من فقط یاد همون صحنه های افتادم که شوهرم از موهام می‌گرفت میکوبیدم زمین هر صحنه ناراحت کننده که میبینم چون قبلن خودم تجربه کردم برام عادیه خودمم تعجب میکنم اصلا چرا اینطوری شدم همش فیلم های غمگین میبینم ولی ناراحت نمیشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم نشونه افسردگی شدید بعدم بشکنه دست شوهرت انشالله چجوری دلشون میاد اینجوری زنش بزنه

ببین تا پارسال همه چی رو فراموش کرده بودم ولی الان دوباره تک تک اون خاطره ها میاد تو مغزم یه بار آنقدر سرمو کوبیده زمین تا صبح سرم گیج میرفت چطور زنده موندم معجزه خدا بوده

الآنم میگه مگه من اصلا دست روت بلند کردم!

ببین تا پارسال همه چی رو فراموش کرده بودم ولی الان دوباره تک تک اون خاطره ها میاد تو مغزم یه بار آنق ...

حالا الان آدم شده

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
الان نمیزنه مثلاً ولی فرصتش بیوفته همون آدم قبلیه

وقتی کسی حرف زدن از میزنه من تن و بدنم برای دخترم میلرزه من با خودم میگم من تا روزی که زنده باشم پشت دخترمم مطمئنم زنده هم نباشم روحم از دخترم مراقبت می‌کنه الان میفهمم بابام چرا روز بله برون از شوهرم قول گرفت هرگز دست رو بچه من بلند نکن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
الان نمیزنه مثلاً ولی فرصتش بیوفته همون آدم قبلیه

وسط سیاهچال افسردگی هستی . افسردگی فقط با گریه و غم نشون داده نمیشه .همسرت هم اگر میبینی همون آدم قبلیه ولش کن برو بقیه عمرت رو درست زندگی کن همچین وحشی نامردی کنارش بودن کفاره داره

وقتی کسی حرف زدن از میزنه من تن و بدنم برای دخترم میلرزه من با خودم میگم من تا روزی که زنده باشم پشت ...

قول ؟؟؟؟بابای من برای همه دخترهاش تمام حقوق ضمن عقد رو گرفت . حق طلاق و همه چیز رو و صاف تو صورت شوهرم نگاه کردگفت دستت بلند بشه اول میدم دست و پات رو بشکنن بعدشم حسرت دیدن زنت رو‌به دلت میذارم کاری میکنم نتونی درست زندگی کنی

واقعا هم هیچ کدومشون تابحال جرات نکردن دست روی ما بلند کنن چون میدونن با چک اول میریم و نمیبخشم